Categories
Android

Curiozitate: ce va jucati pe telefon?

Foarte mult timp m-am ferit sa instalez jocuri pe telefon pentru  a nu-mi ocupa timpul asa aiurea cand putea face altceva, fie sa nu consum bateria telefonului. Insa, de cateva luni ma joc Drag Racing si Drag Racing 2.0

Drag Racing 2 este varianta imbunatatita a primului, dar se instaleaza separat. Ma joc ambele in egala masura, insa Drag Racing mi se pare mult mai dificil decat 2. Nu pot trece de stagiul 5 de nici o culoare. Am instalat jocurile si pe telefon, dar si pe tableta.

Foarte nasol ca nu poti avea un cont pentru a se putea sincroniza evolutia in joc. In cazul de fata, am luat-o de la cap de fiecare data pe fiecare dispozitiv.

Drag Racing
Drag Racing

Sunt curios daca va jucati si voi jocul asta sau aveti alte preferinte. Caut ceva asemanator si pe calculator. Ma intereseaza in special sa-mi modific masina si sa strang bani sau puncte. Altfel, nu exista motivatie :D.

By Alexandru Ionut

Pasionat de blogging, internet si tehnologie. Încerc sa învat cât mai mult din toate, de fiecare data când am ocazia. Absolvent Stiinte Economice - UPG Ploiesti.

16 replies on “Curiozitate: ce va jucati pe telefon?”

Interesant jocul :) Nu te enervezi cand pierzi? Pe mine ma scot din minti astfel de jocuri.

Eu am doar 2 jocuri pe telefon, unul din ele este Kritika un joc RPG are vreo 600 de Mb si al 2 lea joc care ma mai joc din cand in cand este Nebulous si are vreo 20 de Mb dupa ce il instalezi.

Le-am incercat acum pe ambele. Tennis e aiurea tare, cel putin nu-mi place. Apasam aiurea pe ecran si jucatorul tot lovea corect cu racheta. Soccer Stars zici ca-i biliard :D. In 15 minute n-am dat nici un gol. Apoi am resetat jocul si m-a zdrobit unul :)). Nu-s de mine.

Eu mă joc Angy Birds 2 Bloody Harry, Candy Crush Saga, Follow the Light, Galaxy Legend, Online Soccer Manager, Real Racing 3, Subway Surb și Tennis 3D.

Chiar dacă am multe jocuri instalate nu mă joc pe toate. Acum cel mai des mă joc Galaxy Legend, Angry Birds 2 și Online Soccer Manager, restul mă joc când mă satur de celelalte.

Fifa nu-i dificil de jucat? Am vazut la cineva si se chinuia tare :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.