Iubitorilor de Android: ajutați-mă cu vreun sfat!

Vreau să dau mai multe șanse sistemului de operare Android încercând din răsputeri să mă împrietenesc cu el, dar acesta se împotrivește. Am un Samsung Galaxy Tab 2 care are ecranul de 10.1, destul de mare să văd site-urile în modul complet. Deci, n-are rost ca pe o asemenea tabletă să vizualizezi paginile web în format pentru mobil. De aici și problema mea. 

Cum pot seta browserul implicit al sistemului de operare să-mi acceseze site-urile în full mode? Sincer, nu reușesc să-l fac să înțeleagă asta. Am instalat chiar și Chrome. Aceeași problemă. Mă exasperează chestia asta.

Nu vreau să compar Windows Phone cu Android, dar întrebați-mă dacă pot seta deschiderea site-urilor în mod complet pe el. Da, pot!

Ei bine, poate mă ajută cineva cu vreun sfat!

UPDATE: ei bine,  nici măcar pe Xperia L nu pot activa ceea ce mă interesează. Se pare că Android are o problemă cu așa ceva, dar se poate rezolva. Nu foarte simplu. Unu și doi.

Ultuma actualizare 2 December 2013 by Alexandru Ionut

15 thoughts on “Iubitorilor de Android: ajutați-mă cu vreun sfat!”

 1. Trebuie sa fie in setarile browserului un ”ask for mobile version” care odata dezactivata determina browserul sa preia full version.

  Reply
  • Crede-mă, am încercat chiar și asta. Nu funcționează. Am bifat la ambele browsere desktop view, respectiv request desktop view. Încarcă pentru adresa curentă, apoi adio. Dacă deschid alt tab sau restartez browserul, reiau povestea.

 2. Sper ca nu m-ai inclus in lista celor carora le-ai adresat intrebarea ca io-s mai tufa decat tine la capitolul Android. :D

  Reply
  • :) E ușor de operat pe el, dar uite că îți dă bătăi de cap uneori. Fac toate necesare și tot nu vrea să facă un lucru banal care merge făcut pe Windows Phone, chiar pe lumia 720 care are ecranul de 4.3 inch. Mă așteptam ca el să nu mă asculte, nu tableta. E frustrant să îți deschidă paginile în mobile view pe 10.1 inch și trebuie să-i ceri de fiecare dată să-ți afișeze desktop view pentru fiecare site în parte.

   Probabil versiunea Android-ului e de vină. Uite că n-am încercat și pe Xperia L cu altă versiune. Acum îl scot de la încărcat și testez.

   UPDATE: nici pe telefon nu pot să setez doar full mode.

  • Am activata aceasta optiune pe o tableta Allview Speed City 7inchi, sistem de operare android 4.1.Lasa adresa de e-mail si i-ti trimit un screenshot.

  • Ți-am trimis eu mail. Pe tabletă am 4.0.3, iar pe Xperia L am 4.1.

   PS: poți lăsa link cu screenshot și aici. Nu-i nici o problemă.

  • Am primit. Acea opțiune e funcționează individual pentru fiecare site în parte. Dacă accesezi un site și ți-l încarcă ca mobile view, activezi acea opțiune și îl ai ca desktop view. Dacă deschizi alt tab și accesezi alt site, ți-l va încărca ca mobile view. Acea opțiune nu funcționează dacă restartezi browserul sau deschizi alt tab cu altă adresă. Cel puțin așa e în cazul meu.

   Eu vreau ca tot timpul când utilizez browserul, site-urile să se încarce doar în desktop view.

 3. Pe Nexus 7 (2012) Android 4.3 jwr66y stock, in chrome 30.0.1599.92, bifata optiunea versiune site pentru desktop, la mine functioneaza pe toate paginile pe care le-am incercat. Am inchis si redeschis chrom-ul si optiunea se pastreaza, la fel si daca am oprit si repornit tableta.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.