Eroare update Android KitKat pe Acer Liquid E700

Daca aveti un smartphone Acer Liquid E700 si intampinati probleme in legatura cu actualizarea sistemului de operare, puteti incerca tutorialul de mai jos pentru a rezolva problema. La mine era in felul urmator: telefonul ma anunta ca pot descarca un update pentru Android Kitkat 4.4.2, dar dupa ce descarcam pachetele actualizate si restartam telefonul, procesul de instalare esua.

Atentie, update-ul nu se poate instala fara ajutorul unui card de memorie.

Solutie pentru instalarea update-ului:

– descarcam update-ul, dar nu restartam telefonul atunci cand acesta cere lucrul asta “restart and install”

– copiem fisierul “update.zip” din folderul “ALU” din memoria telefonului direct pe cardul SD, nu in alt folder de pe card. Pentru a accesa folderul ALU, deschidem File Manager – Phone storage. Pentru a copia fisierul “update.zip”, tinem apasat pe acesta pana va aparea optiunea copy in partea de jos a telefonului.

– dupa ce vom copia fisierul respectiv pe cardul de memorie, restartam telefonul pentru a incepe procesul de instalare. Vom face acest lucru prin navigarea in Settings – About phone – System updates.

– cand se va afisa iar acea eroare dupa restart, “signature verification failed”, alegem actualizarea de pe cardul de memorie si selectam fisierul “update.zip”. Navigarea se face cu ajutorul tastelor de volum, iar selectarea optiunii dorite se face prin apasarea butonului de pornire.

eroare update Acer Android KITKAT

Daca totul decurge normal, update-ul se va instala in cateva minute. Puteti verifica apoi daca rulati versiunea Acer_AV0K0_E39_1.020.00_EMEA_GEN1. Dupa actualizare veti observa o serie de modificari aduse, printre care si optiunea Flip wake up.

Sursa

Ultuma actualizare 26 October 2014 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.