Achizitionat licenta BitDefender Internet Security up to 3PCs – 1 an

Pe langa cateva chestii cu care a venit preinstalat Lenovo Ideapad Z710, producatorul m-a fortat oarecum sa utilizez McAfee, gratuit timp de o luna. Expirat de vreo 6 zile, am fost nevoit sa achizitionez un nou antivirus. Nu vreau tot McAfee, asa ca acum am ocazia sa testez si altceva. Cum nu exista un antivirus gratuit, am zis sa dau ceva bani pe unul, ca tot aveam ceva euroi pe un card pe care nu-l prea folosesc. 

Am avut de optat intre Kaspersky, un antivirus care imi place foarte mult si despre care aud doar lucruri interesante, si liderul pietei, BitDefender. E lider pentru ca e bun (sper), pentru ca are origini romanesti, si pentru ca producatorul practica un marketing de invidiat. Deci, m-am lasat influentat oarecum de originile romanesti, asa ca am ales BitDefender Internet Security. N-am fost niciodata fan al acestui antivirus, dar vreau sa-i dau o sansa.

Am ales Internet Security pentru ca nu vreau Total, Sphere sau alte rahaturi. Vreau sa-si faca treaba si sa ma tina ferit de pericole atunci cand sunt online. Nu vreau optimizarea sistemului, nici safeguard, nici sincronizare etc. Vreau doar sa-si faca treaba lui clasica.

Am dat 59.95€ pe BitDefender Internet Security si am primit licenta pentru 3 calculatoare pe o perioada de un an de zile. Sper doar sa-si faca treaba de minune. Ca am aflat eu la 5 minute dupa asta ca il puteam avea gratuit pentru 6 luni, e alta chestie. Dar sa nu-mi para rau ca-mi pare bine, asa ca totul e in regula si sunt multumit de alegerea facuta. Deja l-am instalat pe doua laptop-uri. Incerc sa vad daca merge si pe tableta.

Plata am facut-o cu VISA, iar mail-ul cu licenta de activare l-am primit la 5 minute. Credeam ca uita sa mai vina, dar s-a tinut de cuvant. De fapt, vin doua mail-uri. Unul cum ca plata a fost finalizata, altul cu licenta.

Personal, nu-mi place ca deja am inceput sa primesc promotii si etc pe mail. Am doua mail-uri de la BitDefender in afara celor mai sus amintite. Sper sa nu insiste prea tare pentru ca nu cumpar in fiecare zi. Mai mi-a oferit o extensie (wallet) pentru browser pe care am refuzat-o politicos. Chiar n-am nevoie si de asa ceva. Cea pentru thunderbird (bitdefender antispam) am acceptat-o, dar cred ca e ca si cand n-ar fi.

Chiar daca tot strigat eu in stanga si in drepta despre software liber si gratuit, am dat bani pe antivirus. Voi m-ati bagat mai mult in ceata cand v-am intrebat ce antivirus folositi. Asteptati-va si la alte articole despre el, ca tot l-am platit.

Opinii?

Ultuma actualizare 9 May 2019 by Alexandru Ionut

6 thoughts on “Achizitionat licenta BitDefender Internet Security up to 3PCs – 1 an”

 1. De ce ai optat pentru varianta IS si nu AV Plus? AV-ul are toate modulele necesare, mai putin firewall si e mai light decat IS-ul.Firewall-ul din Windows e suficient daca mai ai si un ruter bagat la inaintare.
  Eu folosesc AV Plus-ul acasa de peste un an de zile si nu am intampinat nicio problema cu el. IS-ul il folosesc la birou.
  E recomandat sa instalezi Bitdefender “pe curat” fiindca intra foarte usor in conflict cu ramasitele fostelor solutii de securitate. In felul asta eviti sa te alaturi multimii de detractori care se plang intr-una de blocaje si ecrane colorate in albastru sau negru. ;)

  Reply
  • Am ales IS pentru ca-i si ieftin, si nici nu-mi ofera toate balariile. Vreau doar sa protejez de vulnerabilitati in special atunci cand stau pe net, nu de CD-uri si stick-uri. In afara de ale mele, nu prea folosesc altceva. Ideea e ca ma joc mult cu online-ul, si aveam nevoie de ceva ce sa-mi ofere siguranta. Si de ce nu, chiar simteam nevoia sa vad diferenta intre un antivirus gratuit si unul contra cost. La sisteme de operare stiu diferenta.

  • IS-ul a fost pe yoda.ro acum cateva saptamani. Licenta moka, un PC – un an de zile. Puteai lua cate pofteai.
   Insa mai trebuie sa si cumpere unii licentele ca sa sustina proiectele viitoare ale firmei. Aici intervine Alexandru Ionut. :)
   Noi, muritorii de rand, suntem nevoiti sa ne multumim cu gratuitatile. :D

  • pai vazusem promotia dupa ce am cumparat :)). nu-i nici o problema, am nevoie de el. Nu-i scump pentru trei licente. In orice caz, cred ca ala la promitie e posibil sa-ti serveasca ceva reclame. Tare-s curios sa aflu.

  • Dar ce, te crezi pe Android? Numai Google ti-ar baga reclame si-n paine daca ar putea. Am folosit un an licenta de la yoda pentru BIS si n-avea nicio problema de genul asta.
   Lasa, sa fii matale sanatos, ca e bun av-ul pe care ti l-ai luat.
   PS : sa stii ca si AV Plus-ul ofera o foarte buna protectie online. :P

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.