Top aplicatii portabile gratuite pentru stick

Atunci cand utilizati computerul altcuiva, va este dor de multe ori de aplicatiile dumneavoastra preferate. Pe computerul altcuiva nu aveti privilegii administrative pentru a instala aplicatii noi, astfel, nu aveti nici o solutie pentru a rezolva problema lipsei aplicatiilor dumneavoastra preferate.

Acesta este motivul pentru care cel mai bine este sa folositi aplicatii portabile ori de cate ori este posibil. Aceste aplicatii ruleaza, fara nici o instalare si va cer doar sa aveti directoarele cu fisierele lor pe stick. Puteti transporta aplicatii portabile, intr-o unitate flash si introduceti acel flash la orice computer pentru a rula aplicatiile dumneavoastra portabile.

Astazi vom prezenta 8 aplicatii esentiale portabile pentru utilizatorii de Windows 7. Verifica-le de mai jos.

1. Skype Portabil

Banuiesc ca toti cititorii sunt constienti de Skype si cat de popular este atunci cand vine vorba de a face apeluri de voce si video.

2. Google Chrome Portabil

blank

Oamenii care au experimentat cateva browsere web diferite vor aprecia timpul de reactie superioar oferit de Google Chrome. Acum, acest browser Web, de asemenea, vine intr-un pachet portabil avand dimensiunea de 24 MB.

3. Foxit Reader Portabil

blank

Ati descarcat vreodata un document PDF pe calculatorul altcuiva doar pentru a afla ca nu au o aplicatie de citire a PDF-urilor instalata? Gasesc ca acest lucru este frustrant mai ales atunci cand nu pot instala un program de de citire PDF (de ex: lipsa conexiunii la internet pentru a instala aplicatia etc) . Dar aici, pentru a rezolva aceasta problema este Foxit Reader portabil – o aplicatie care poate fi transportata in unitatea flash a dumneavoastra pentru a citi fisierele PDF de pe orice computer.

4. GIMP Portabil

blank

GIMP este o aplicatie de editare a imaginii extrem de populara pe care multi dintre cititorii acestui post poate au utilizat-o.

5. YouTube Downloader HD Portabil

blank

Dupa cum sugereaza si numele, YouTube Downloader HD este o aplicatie desktop care va permite sa descarcati clipuri video de pe YouTube în format HD, ori de cate ori este posibil.

6. Recuva Portabil

blank

Daca lucrati pe computerul altcuiva si stergeti din greseala un fisier, atunci aveti nevoie de un program de recuperare a fisierelor imediat. Dar daca nu exista un program de recuperare instalat si nu aveti privilegii pentru a instala, puteti fi in mari probleme. Acesta este motivul pentru care este intelept sa-l aveti cu dumneavoastra versiunea portabila Recuva in unitatea flash, oriunde ati merge.

7. Notepad++ Portabil

blank

Programatorii si persoanele care lucreaza cu linii de cod trebuie sa fi incercat Notepad + + si au constatat ca este extrem de util pentru gama sa larga de caracteristici impresionante. Acum puteti purta aplicatia in unitatea flash, datorita versiunii portabile.

8. Thunderbird Portabil

blank
Utilizatorii Thunderbird vor duce lipsa cu siguranta ca nu-l au pe un alt computer in afara de al lor. Acesta este motivul pentru care vor gasi aplicatia Thunderbird portabile extrem de utila.

Ultuma actualizare 16 October 2022 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.