Aplicatii interesante in Windows 8

Windows 8 este chiar dupa colt, si multi oameni sunt inca destul de ingrijorati noul aspect al interfetei Metro pe care Microsoft intentioneaza sa o introduca.  Eu nu am de gand sa incerc sa va conving sa utilizati Windows 8. De fapt, acest articol va fi vorba doar de anumite aplicatii din cadrul interfetei Metro care s-ar putea sa va placa. Sa aruncam o privire!

1. Ashampoo ImageFX

Toata lumea iubeste un bun program de editare de imagini, care nu are nevoie de o volum foarte mare de informatii ce trebuie invatate precum Photoshop sau GIMP. Ambele aplicatii sunt perfecte pentru utilizatorii avansati si profesionisti, dar un utilizator incepator doreste ceva putin mai simplu care sa poata edita o imagine cu cateva clicuri. Cu aceasta facilitate vine Ashampoo ImageFX

Arata elegant, desi nu are anumite facilitati incluse ca si alte programe de editare a imaginilor Acest program poate fi o alternativa buna atunci cand doriti sa modificati rapid o imagine chiar din ecranul de Start.

2. Doodleinator

Doodleinator va ofera posibilitatea nu numai de a-ti omora timpul, cu un desen mic, dar, de asemenea, va permite sa aduceti aceste imagini la viata cu animaţii simple, folosind aceeasi metoda care o utiliza si Walt Disney pentru a crea un desen animat(rasfoind un caiet plin cu desene).

blank

Pe langa faptul ca este ceva dragut pentru copii, este, de asemenea, o modalitate de a-ti arata munca altora, deoarece include, de asemenea, posibilitatea de a partaja produsul final pe retelele sociale.

3. Endomondo GPS Tracker

Endomondo este o aplicatie care va ajuta sa urmariti progresul dumneavoastra cu exercitiile pe care le faceti in aer liber. Cu aceasta aplicatie simpla, puteti vedea cat de departe ati alergat, pedalat, sau mers de la interfata sa. Aplicatia poate interactiona cu  interfata Windows multi-utilizator pentru a oferi fiecarui utilizator statisticile proprii.

blank

Destul de clar, aceasta aplicatie este ceva ce trebuie sa aveti pentru toate jucarioarele dumneavoastra de fitness . Pana la urma , veti primi toate detaliile pe un ecran complet dedicat.

4. iCookBook

Oh, da! Exista ceva acolo chiar si pentru un bucatar aspirant. Aplicatia are o imensa colectie de retete din peste 20 de carti de bucate diferite, oferindu-va astfel foarte multe de optiuni din care nu veti sti de unde sa incepeti. Din fericire, retetele sunt clasificate si organizate intr-un mod care le va face usor de navigat. Una dintre cele mai bune caracteristici de acestei aplicatii este afisarea pe ecran a retetelor cu caractere destul de mari care le face usor de citit. Nu va puteti aminti acea reteta pentru cordon bleu? Nu strica sa cautati in aceasta aplicatie

blank

5. SigFig

Daca sunteti un investitor, probabil ati vazut deja cum aplicatia Windows Finance poate fi o pierdere de timp. Este la fel de folositor ca si angajarea unei pisici pentru a preda trigonometrie. Windows Finance rateaza unele aspecte importante pe care fiecare antreprenor le cauta. SigFig vine astfel pentru a fixa problema si sa ofere o aplicatie intuitiva care va permite sa urmariti cu usurinta investitiile tale si a vedea actualizarile pe marfuri, bursele de valori, si ratele valutare incrucisate asa cum vin. In timp ce aplicatia Finance integrata este o jucarie draguta, aceasta aplicatie de fapt, va ofera un pic mai mult.

blank

Simbolul dragut de purcelus utilizat de SigFig reprezinta pusculita, o emblema a micilor pasi(dar totusi semnificativi) spre prosperitate. Speram ca, aplicatia va poate ajuta sa realizati acest lucru.

6. Slacker Radio

Slacker Radio a decis sa treaca pe Windows 8 si sa creeze o aplicatie special oferita noilor si viitorilor utilizatori ai Windows 8. Aceasta aplicatie va permite sa vedeti informatii detaliate despre artist si statie, dar, de asemenea, va permite sa creati propria dvs. de statie de radio . Implicatiile sunt aproape nelimitate, si cea mai buna parte este ca nu trebuie sa platiti nici un ban pentru a asculta muzica toata ziua.

blank

Nu doar ca veti primi aceasta aplicatie gratuit, dar puteti asculta, de asemenea, muzica la fel de mult dupa cum doriti, fara limite.

7. SlapDash Podcasts

Daca nu ati fost introdus in nor(cloud), dar sunteti un fan a podcast-urilor, va veti bucura de ceea ce SapDash are de oferit. In loc de a descarca un podcast la care sunteti abonat, puteti adauga doar abonamentul la nor, prin aceasta aplicatie si transmiteti podcast-urile dupa cum doriti. Acest lucru nu doar elimina necesitatea pentru dumneavoastra de a avea spatiu suplimentar pe hard disk, dar ofera un mod frumos pentru a obtine o experienta radio mai placuta.

blank

8. vimeo

Desi YouTube inca nu a facut nici un anunt cu privire la o aplicatie pentru Windows 8, Vimeo a profitat de ocazie. Acest serviciu video, care functioneaza foarte mult ca YouTube , acum va va permite sa vedeti videoclipuri nominalizate si alte tipuri de continut prin intermediul aplicatiei sale din cadrul interfetei Metro . Cand nu aveti nimic altceva de facut, aveti posibilitatea sa navigati cu usurinta in interfata si sa alegeti calea pentru divertisment.

blank

Ultuma actualizare 8 June 2013 by Alexandru Ionut

2 thoughts on “Aplicatii interesante in Windows 8”

  1. Endomondo il am eu pe telefon (versiunea Pro, pentru Android) si isi face bine treaba, vad in Google Maps traseul pe care m-am plimbat, si imi zice si viteza (nu stiu cat de exact o fi GPS-ul din telefonul meu, dar in fine, isi face treaba).
    Mi se pare interesanta aplicatia Doodleinator :)

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.