Cei mai buni furnizori gratuiti de servicii VoIP online

VoIP sau Voice over Internet Protocol este serviciul care permite transformarea si transferul de comunicatii de voce catre mediul digital, astfel incat sa poata fi transmise prin Internet sau orice alta retea cu comutare de pachete. Cu alte cuvinte, VoIP permite sa faceti un apel intr-un mediu digital prin internet, in locul liniilor telefonice analogice obisnuite.

Aceasta implica, in general, utilizarea unui adaptor pentru a conecta telefonul obisnuit , cu o retea de internet pentru a face apeluri. Aceasta se numeste, de asemenea, un telefon de Internet care a devenit acum unul dintre modurile cele mai favorizate de comunicare si o alternativa populara la optiunile traditionale, deoarece costurile implicate sunt mult mai mici, in cazul sau, atat in utilizare cat si in taxele de apel pe distante lungi. Principalii factori de evaluare a unui serviciu ar trebui sa fie caracteristicile de apelare, usurinta de utilizare, si nu in ultimul rand ajutor si sprijini. Aici sunt unele dintre cele mai bune servicii gratuite VoIP care le-am gasit on-line.

1. Google Voice

Acest serviciu de telecomunicatii de la Google este unul dintre cele mai populare servicii VoIP disponibile in prezent, cu o baza de utilizatori de peste 1,4 milioane.Serviciul poate fi configurat, intretinut si utilizat intr-o aplicatie care este cu totul web-based si modelata dupa Gmail. Acest serviciu poate fi, de asemenea, utilizat prin intermediul Android si platforme iOS. Serviciile PC-la-telefon sunt in prezent limitate numai la America de Nord, dar vocea PC-to-PC, precum si serviciile video sunt disponibile in toata lumea.

2. iCall

iCall ofera un software care ofera un VoIP bazat pe PC, browser si mobil precum si serviciul de chat, care ofera gratuit serviciu de apel PC-la-PC. In afara de aceasta, iCall ofera de asemenea servicii separate pentru cercurile de afaceri. Puteti gasi, de asemenea, servicii Virtual PBX oferite de iCall pentru consumatori juridici(corporatii). Acesta poate fi, de asemenea, accesat de pe platforme Android si iOS. Acesta poate fi utilizat atat pe broadband cat si in retelele de telefonie mobila.

3. VoIPWise

blank

Acesta este un serviciu client bazat pe apeluri telefonice oferind  suport pentru  apeluri interne si internationale. Acesta suporta o serie de dispozitive, cum ar fi PC, telefon, precum si dispozitive mobile. Alaturi de functia de apelare, sunt de asemenea disponibile servicii de SMS.  [adsense float=”center”]

4. VoIPCheap

blank

Aceasta este o propunere uimitoare, care vine incarcata cu aplicatii personalizate avand o multime de caracteristici. Software-ul este destul de usor de instalat, dupa selectarea unui nume de utilizator si o parola, este gata de utilizare. Dupa aceea puteti adauga persoane de contact, trimite texte si sa apelati alte numere.

5. Jaxtr

blank

Aceasta este o aplicatie VoIP care ofera o facilitate de legatura intre telefon si web, permitandu-va sa apelati aproape oriunde (cu exceptia catorva tari), fara a divulga numarul dvs. de telefon existent. Configurarea este rapida si usoara precum si calitatea convorbirii este clara.

6. Globe 7

blank

Globe 7 este un serviciu de apel complet gratuit PC-to-PC, mobil-mobil, mobil-la-PC si PC-mobil. Acesta este serviciu VoIP popular plin de multe caracteristici. Acesta este unul dintre cele mai bune servicii gratuite VoIP de pe web astazi. In afara de apelare puteti avea servicii suplimentare, cum ar fi videoclipuri, stiri bomba, jocuri, etc. Desi software-ul are cateva bug-uri, chiar si atunci serviciul este destul de eficient. Calitatea convorbirii si conectivitatea este buna in majoritatea timpului.

7. Sipgate

blank

Acesta ofera numarul de telefon gratuit, folosind caracteristici ale telefonului pe care pot fi accesate. Acesta se straduieste sa inlocuiasca complet sistemul de telefonie, deoarece utilizatorii pot folosi un telefon software sau telefonul vechi cu un adaptor. Acest lucru este, de asemenea, disponibil pe platforme mobile.

Acestea sunt unele dintre serviciile care in prezent cei mai buni furnizori de servicii VoIP din lume, cu serviciul lor rapid si eficient.

Ultuma actualizare 8 June 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.