In 2019 tot Kaspersky Internet Security

Da, voi continua si anul acesta tot cu Kaspersky Internet Security, pentru ca este un antivirus foarte bun si care si-a facut treaba de minunte. Am cumparat licenta pentru inca un an de zile la acest antivirus care merita, dupa parerea mea, toti banii.

Dupa cum bine stiti din articolul de anul trecut despre Kaspersky IS, am folosit acest antivirus pe calculatoare cat si pe telefon. Daca pe calculator l-am lasat sa-si faca treaba cum stie el mai bine, cu putine modificari in setarile acestuia si dupa ce am dezactivat extensia din brower pe care o baga putin fortat, pe telefon l-am pus eu din cand in cand la treaba. Aproape saptamanal ii actualizez baza de date si dau cate o scanare completa a memoriei telefonului.

Nu am simtit cine stie ce impact negativ asupra bateriei telefonului. Adica nici n-am bagat de seama ca ar abuza de ceva gen baterie sau sa incetineasca telefonul.

Pe calculator la fel, nu sugruma banda de net, nu mi-a dat alarme false (exceptand crack-urile ptr jocuri :D), nu rupe memoria RAM, nu incinge procesorul. Pur si simplu ruleaza ok, ceea ce inseamna ca e bine optimizat.

Recomand KIS cu toata increderea, ca nu va incetini calculatorul sau banda de net cum o face BitDefender. Laptopul meu il stiti, cel putin o parte din voi, incepand sa fie destul de batranel. Sa nu mai zic ca am am instalat KIS si pe celalalt laptop din familie care e de 3 ori mai slab ca al meu.

Nu stiu voi ce experienta aveti cu acest antivirus, dar eu sunt multumit. Cu toate astea, si nu vreau sa va mint, am cautat sa dau ceva mai putin pe el. Daca anul trecut am dat aproape 69€ pe el, iar la ceva timp aflam de pe antivirus free de ceva reduceri la KIS, am sapat putin pe net cu speranta sa-l prin ceva mai ieftin. L-am gasit la 24,25€ pe an/3 licente pentru calculator pe Licentie2GO. Dar va trebui sa-mi reinnoiesc aparte licenta pentru aplicatia de pe mobil care costa 10.95€.

Ultuma actualizare 16 January 2022 by Alexandru Ionut

2 thoughts on “In 2019 tot Kaspersky Internet Security”

 1. Sincer sa iti spun, nu am incercat niciodata Kaspersky dar folosesc de ceva ani de acum Avastul Free. Inca de la bun inceput si pana in momentul de fata nu am luat nici un virusache. Ce-i drept, sunt si genul de om care totusi e atent la ce si de unde downloadeaza…

  Reply
  • Uneori e suficient sa dai un click pe un link sau sa accesezi un site care sa incarce rapid un script ceva..
   Am folosit si eu Avast free acum multi ani, dar nu-mi mai aduc aminte cum era.
   Oricum, am dat foarte putin pe 3 licente de Kaspersky, asa ca nu ma mai uit dupa free. Uneori te poti combina si cu altcineva si imparti banii, ca un exemplu si idee pentru cei care mai citesc comentariul asta.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.