De ce Google+ pune nofollow pe link-urile din profil?

Nu știu să vă dau răspunsul la această întrebare, dar tocmai ce am aflat și eu despre povestea aste citind un articol pe seroundtable.com. Am intrat și am verificat, dar din păcate am constatat ceea ce e scris în acel articol. Google+ a pus nofollow pe link-urile din secțiunea ”Links” care se află pe profilul fiecărui utilizator al acestei rețele de socializare. 

Pentru a vă da un exemplu, vedeți imaginea de mai jos.

link nofollow in google+

 

Nu știu concret care-i motivul pentru care au început să adauge atribut nofollow pentru link-uri, dar bănuiesc că din cauza spam-ului făcut. Mulți și-au dat seama de adevărata valoare a rețelei de socializare Google+, așa că au început să o exploateze într-un mod irațional făcând spam la greu.

Partea interesantă acum vine. În articolul de pe seroundtable scrie că link-urile din secțiunea ”Story” sau ”Poveste”, depinde ce limbă ați setat, ar fi dofollow. Eu am observat contrariul. Aveți dovada mai jos:

link nofollow pe g+ 2

 

Am scris cu câteva articole în urmă despre posibilitatea de a posta  link-uri dofollow pe Google+. Să rămână asta ultima noastră șansă de a obține puțin link juice de pe G+?

 

Ultuma actualizare 8 February 2014 by Alexandru Ionut

7 thoughts on “De ce Google+ pune nofollow pe link-urile din profil?”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.