Cum aflam data si tipul actualizarilor Google cu Panguin

Panguin este un tool online care prezinta data si impactul actualizarilor algoritmilor Google asupra site-ului sau blog-ului. De mult tineam sa va spun de acest instrument, dar niciodata nu gasisem momentul potrivit.

Panguin 2.0 este dezvoltat de barracuda digital si este destul de utile administratorilor de site-uri sau bloggerilor. Cu ajutorul acestuia putem afla data si perioada cand a avut loc o actualizare a algoritmului Panda, Penguin sau al altuia. In cazul in care a avut loc un scadere brusca a traficului, ne putem da seama ce algoritm a provocat asta, iar apoi ne vom gandi la o solutie pentru a trece peste penalizarea respectiva.

Pe langa scopul principal, Panguin 2.0 prezinta un grafic cu fluctuatia traficului de-a lungul timpului, cu toate ca pare destul de irelevant fata de ceea ce prezinta Analytics. Oricum, menita incercat. Tot de aici, putem compara anumite perioade, cuvinte cheie si paginile de aterizare.

trafic panguin barracuda

Pentru a va loga la acest instrument, Panguin va cere acces la contul Analytics.

Perioadele actualizarilor corespund, dar traficul prezentat pare ca nu se potriveste cu statistica mea. Sunt curios, la voi cum e? Ce parere aveti de acest tool?

Ultuma actualizare 13 May 2014 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.