Program de verificat page rank-ul tuturor paginilor

Google PageRank este o metoda de punctare pe care Google o utilizeaza pentru a evalua un site. Pentru cine nu este familiarizat cu acest lucru, poti afla mai multe accesand Wikipedia.

Multi dintre noi vorbim de PageRank nostru referindu-ne doar la pagina home a site-ului. Cu toate acestea, doarece fiecare pagina a site-ului are un rank unic, este foarte important sa le verificam pe toate. Din pacate, chiar si un blog mic are de fapt sute de posturi si pagini datorate categoriilor, tag-urilor, arhivelor etc. Acest lucru poate insemna o sarcina descurajatoare.

Din pacate, multe dintre instrumentele care pretind sa va permita importarea unui fisier .xml pur si simplu nu functioneaza sau chiar pot da date false.
Din fericire, daca sunteti utilizatori de Window, atunci sunteti norocosi deoarece exista o solutie.

Verificarea pagerank-urilor tuturor paginilor de pe site

Din moment ce Google a actualizat recent pagerank-ul site-urilor este momentul ca sa verificam si noi daca s-au produs modificari pentru site-ul propriu. [adsense float=”center”]

1. Descarca si instaleaza PaRaMeter ca pe orice alta aplicatie Windows.
2. Deschide aplicatia.
3. In meniul Tools, selecteaza “Extract URLs”

parameter verifica pagerankul

4. Tasteaza numele domeniului si seteaza Depth.
5. PaRaMeter va crea o lista mare cu toate URL-urile. Acest lucru va dura ceva. Odata ce procesul este terminat, faceti click pe iconita “save”.

blank

6. Inchideti fereastra Extract URLs si reveniti la fereastra principala.
7. Click pe butonul verde “Start” pentru a incepe cautarea prin toate URL-urile pe care le-am salvat in memoria temporarar. Acest proces poate dura ceva.

blank

8. Odata ce verificarea este completa, mergi la meniul Project si selecteaza “Export to CSV” si salveaza datele cu data curenta din aceasta zi.

blank

Cam asta a fost tot, si mult succes la urmatoarea actualizare Google PR.

Ultuma actualizare 16 October 2022 by Alexandru Ionut

4 thoughts on “Program de verificat page rank-ul tuturor paginilor”

  1. Mai stiam de cateva siteuri care iti permit sa verifici PR bulk si fara captcha, dar softul asta e criminal. Multumesc mult :)

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.