Cei cu Windows piratat pot face upgrade la Windows 10

Utilizatorii care folosesc Windows 7 sau 8.1 piratat pot face upgrade la Windows 10, dar vor folosi tot o copie piratata a sistemului de operare. Insa, Microsoft va incerca sa vina in ajutorul lor si sa le ofere sansa de a utiliza o varianta legala a sistemului de operare.

Dupa cum, probabil, ati citit in urma cu ceva zile, am instalat Windows 10 fara a astepta macar o versiune RTM, asta datorita build-urilor puse la dispozitie de Microsoft. Dupa instalare, a recunoscut automat licenta Windows 8.1 Pro pe care o aveam deja in calculator. Versiunea sistemului de operare pe care o folosesc acum este Windows 10 Pro (Insider Preview Build 10074).

Practic, pentru mine nici nu se va mai simti cand sistemul de operare va fi lansat oficial. Eu voi primi ceva update-uri si va disparea acel watermark de pe desktop in care sunt anuntat ce build folosesc.

Sa fiu sincer, n-am descoperit mari bug-uri in sistemul de operare. Nici n-am avut timp, cei drept, sa butonez laptop-ul asa cum trebuie. Asta va puteti da seama si dupa intervalul de timp foarte rar in care public articole. Sa stiti ca nu am renunat la scris, doar ca nu mai am timp. Am alte prioritati, dar incerc sa nu renunt la blog, indiferent ca-mi trec multe idei prin cap.

Revenind la Windows 10, avem posibilitatea de a-l achizitiona dupa lansarea oficiala din vara (data inca nu s-a aflat), fie putem face upgrade gratuit in cazul in care folosim deja Windows 7 sau 8.1 cu licenta, fie vom beneficia de oferta atractiva pe care o va face Microsoft celor care vor face upgrade de la Windows 7 sau 8.1 piratat catre Windows 10. Asta daca utilizatorii doresc sa treaca la normalitate si sa plateasca pentru ceva la care altii au muncit si au investit timp si bani.

Altfel, cei care folosesc un sistem de operare piratat, dar fac upgrade la Windows 10, il pot folosi fara nici o problema. Probabil ca va fi afisat un watermark pe desktop informandu-i pe utilizatori ca folosesc o versiune piratata, insa nu va fi o bariera intre utilizator si sistemul de operare. Sunt sigur ca acel watermark poate fi “evitat” ca si pana acum.

In concluzie, nimic nu se va schimba. Depinde totusi ce oferta le va pune la dispozitie Microsoft celor care folosesc sistemele de operare piratate.

Ultuma actualizare 16 May 2015 by Alexandru Ionut

3 thoughts on “Cei cu Windows piratat pot face upgrade la Windows 10”

 1. am instalat windows 10 pe laptop,inainte 8.1mergea super la windows 10 nu imi recunoase placa video.instalez drive-ul si dpa restart nu il recunoaste.da si tu o idee ceva

  Reply
  • E normal sa aiba bug-uri si sa existe incompatibilitati cu toate ca mine merge bine. Am instalat driverul pentru Nvidia GeForce GT 740M si merge super ok. Iar pentru Intel HD Graphics 4600 nici nu s-a pus problema.

   Ce placa video ai?

 2. Dezbracă-te că te f… – îmbracă-te că nu te mai f… cam aşa e şi cu mult aşteptata ultimă (şi sper nu şi ultima) versiune de Windows. Adică cum vine asta, mai poate fi instalată de “piraţi”, sau nu ?! Sau dăm cu banu’, sau alba-neagra. Mă rog, din punctu meu de vedere ar fi bine să fie şi o posibilitate semi-legală (concepţie 100% romanesaca), deci nu semi-piratată” ci “semi-legală” pentru că sună mai bine(!), dar mă rog, decizia finală o ia alţii. Posibil să mai fie o posibilitate: de cumpărat o licenţă 8.1 şi apoi un urgrade la 10, care ar putea fi mai ieftin decît direct o licenţă de 10. Mai aşteptăm, să mai vedem, să mai studiem, şi să ne minumam !

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.