Samsung mi-a raspuns si mi-a actualizat tableta

Culmea ironiei, cei de la Samsung fac misto de mine si m-au contactat imediat dupa ce am scris articolul “Voi spune NU tabletelor Samsung“, suparat fiind ca nu primesc Adroid 6 Marshmallow pe Galaxy Tab S.

Glumesc, bineinteles, nu m-au contactat, insa mi-au actualizat tableta. De vreo doua ore am primit Android 6.0.1 pe Tab S. Nu stiu ce sa mai cred, dar s-a intamplat.

Pe scurt, la cateva luni dupa ce am cumparat tableta, ma tot uitam pe net cand voi primi urmatorul update la sistemul de operare. Prin vara, majoritatea site-urile care scriu despre Android, precizau ca Tab S va primi Android 6. Bineinteles ca m-am bucurat la aflarea acestei informatii. Insa, spre sfarsitul lunii august a inceput sa se scrie cum ca Tab S nu va mai primi Android Marshmallow.  De aici si frustrarea mea la adresa celor de la Samsung.

samsung-galaxy-tab-s

Si ca sa nu credeti ca-s nebun, cei ce scriu ca Tab S va primi upgrade: link 1 , link 2, link 3, iar lista poate continua la nesfarsit. Apoi ca Tab S nu va primi upgrade: link 4, link 5 etc.

daz

“Deci nu si nu, ca sa da”.

tab-s-android-6-marshmallow

Prin urmare, DA sau NU tabletelor Samung? Presimt ca vreau un Huawei :).

Last Updated on 14 October 2016 by Alexandru Ionut

5 thoughts on “Samsung mi-a raspuns si mi-a actualizat tableta”

 1. Salut,
  Am citit postul tau si am fugit repede si la a mea Tab S.
  I-am dat sa faca update, a facut downlod-ul si a inceput sa instaleze. L-a un moment dat s-a restartat si …. nu se mai intampla nimic. Am doar un scris “Samsung” pe ecran si sta asa de cateva ore !!!
  E normal sa faca asa ?
  Nu stiu ce sa-i fac. Vreo idee ?
  O seara buna.
  Cristian Fasie

  Reply
  • Salut. Din cate cred eu, nu ai avut suficienta baterie la tableta. Pune-o sa se incarce si las-o asa. Revino maine cu concluzia. Seara buna

  • Salut,

   Multumesc pentru raspuns.
   N-am stiut ca nu sunt avertizat pe email de eventualele comentarii care apar la mesajul meu asa ca, scuze pentru intarzierea in a raspunde.

   Asa a spus si tipa de la Samsung (am sunat la un 0800…).
   Zice ca genul asta de chestiuni se intamla cand se termina bateria exact in momentele cand tableta isi face update-ul.
   Eu imi aduc aminte ca ar fi fost incarcata, nu 100% dar avea ceva in ea. Acum, daca operatiunea de update dureaza peste 1 ora, atunci probabil ca asta ar fi cauza. Eu cred ca mai aveam baterie pentru cel putin 1 ora de functionare, cred ca cel putin 50%.

   Da, ma rog, acum asta e.

   Cei de la Samsung zic sa le-o trimit lor (e inca in garantie), sa nu fac eu Resetare la setarile din fabrica din Recovery menu (power+home+volume up). Nu stiu de ce, probabil ca ar putea aparea alte incurcaturi in acest proces de Resetare la setarile din fabrica sau …

   O sa merg la eMag, de unde am cumparat-o, sa o trimita ei la Samsung.

   O zi buna in continuare.

  • Sper sa-ti rezolvi problema cat mai rapid.

   Din cauza unor probleme tehnice, am dezactivat multe functii de pe blog, printre care si optiunea de a fi informat atiunci cand apar comentarii noi.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.