Rafturi pentru carti cu un design interesant

Fie ca suntem pasionati de carti, fie ca avem o atractie pentru un mobilier cu un design interesant si care va da pe spate orice persoana care vine in vizita, descoperim mai jos cateva modele de rafturi pentru carti, cu un design exceptional, unele mai ciudate decat altele. Unele pot fi considerate direct biblioteca pentru carti, nu doar un simplu raft.

Dupa parerea mea, o mare parte dintre ele pot fi usor de facut de catre orice persoana care are un pic de talent si putina imaginatie, dar si inclinatie pentru astfel de lucruri. Odata cu renovarea casei si cu seria de articole despre sfaturi de renovare, nu e rau sa fim si putin inventivi cand vine vorba de mobilierul din casa.

Cu ceva indemanare, dar si cu sculele necesare si cateva bucati de pal pentru mobila, putem realiza singuri cateva rafturi suspendate pe perete pentru a aseza frumos cartile pe are le detinem. Chiar sustin crearea lucrurilor personalizate in defavoarea celor pe care le putem cumpara din ikea sau alte magazine de mobila. Putem iesi mult mai ieftin si ca bani daca construim singuri un raft pentru carti, decat sa cumparam ceva gata facut din magazin, mai ales la ce preturi sunt acum.

rafturi carti 2
rafturi carti 31
rafturi carti 4

Am realizat singur cateva piese de mobilier si de decor, dar ce-i drept, nimic care sa aiba legatura cu rafturi pentru carti. Insa nu m-as da inapoi sa construisc cel putin un model de aici din articol. Ceea ce am mai facut singur o sa prezint in viitor in noua serie de articole de spre sfaturi de renovare ale casei/apartamentului.

PS: initial articolul era despre 50 de rafturi inedite pentru carti, dar link-ul spre articolul original nu mai e valabil.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.