Pareri despre noua tema

Dupa cum ati observat, am modificat tema blogului. Noua tema este foarte flexibila, asta inseamna ca ar trebui sa mearga corespunzator pe orice rezolutie – monitor. Personal am testat-o de pe 3 laptopuri, la diverse rezolutii si cu diverse browsere iar rezultatul este unul pozitiv.

Ca si zilele trecute, apelez la voi pentru a afla posibilele probleme, pareri sau erori intalnite.

Astept raspunsurile voastre pe rubrica de comentarii cu rezolutia si browser-ul folosit. Multumesc anticipat.

 

PS: Ma ajuta si pe mine cineva cu un header “dragut” cu MyStreet7.com, si/sau cu un logo interesant? Rasplatesc cu un link la blogroll sau in articol..negociem :).

Ultuma actualizare 23 September 2012 by Alexandru Ionut

21 thoughts on “Pareri despre noua tema”

  1. Sincer sa fiu blog-ul acum (18:26, 13 sept) pare prea lat (sau pare prea lat). Blogul are 1100 px… iar pe un monitor patrat (sau unul mai mic), s-ar vedea doar o margine mica… si ar da cam urat…

    Era frumos cum era inainte… chiar imi placea atunci!

    Reply
    • Mda :) temele sunt superbe. Aici se potriveste “ce e cu bani e de calitate”. Site-ul e salvat acum la bookmarks si probabil in perioada urmatoare, in functie de progresele blogului dupa ce va trece de actualizarea urmatoare – google page rank- o sa iau in calcul o posibila tema de pe acel site. Multumesc de link.

    • Ms de feedback, esti un vizitator fidel :). Rezolutia ta e tare :). Atunci e ok daca tema se comporta bine. Pare mai profesionala..mai office si se potriveste cu subiectul blogului. Asta e parerea mea.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.