Mouse-ul Trust GXT152 e kapot. Nomu S30 e beton

6 November 2017

Fara legatura una cu alta ceea ce am scrius eu in titlu, vreau doar sa punctez pe scurt cateva cuvinte despre cele doua. Nu, nu scapa teafar mouse-ul daca scapam telefonul pe el.

Acum vreun an si ceva scriam un review despre ultimul mouse cumparat, un Trust GXT152. S-a stricat acum cateva zile. A cedat fara sa-l fac ceva anume. A mers un an si ceva fara sa-l supun la cine stie ce anume. Pentru cat promitea ca duce, nici macar nu s-a incalzit si s-a si stricat. Nu a fost supus la socuri, nu a fost utilizat mai mult de cateva ore in cotinuu, nu a vazut jocuri, nu a avut parte de serii de click-uri rapide si interminabile. Pur si simplu nu mai vrea sa mearga pe nici un calculator. Se conecteaza cateva secunde, se aprinde, apoi dauna.

La revedere mouse-urilor cu fir. In weekend voi cauta un mouse fara fir, cu toate ca majoritatea nu-mi plac.

Nomu S30, caramida chinezeasca face in ianuarie un an. E mare, greu, avand si minusurile lui (camera si fara led ptr notificari), dar care a mers incredibil de bine. Un smartphone robust, greu se spart, rezistent la socuri, praf, apa, etc si cu un design super misto. Nu m-ar crede nimeni daca i-as spune cum a fost folosit acest telefon si nu s-a stricat.

Cand va sosi vremea sa-l inlocuiesc, voi alege Blackview bv9000, asta daca mai apare. Ca a fost anulata lansarea luna de luna, din septembrie pana acum, de a si disparut de pe site.

Sau aleg ceva cu stil, fiind fan Caterpillar, cum ar fi un CAT41.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.