(P) Magazine și reduceri de Black Friday în România

Anul trecut nu mi-am cumpărat nimic de Black Friday, dar sper ca anul ăsta să prind și eu ceva. Nu de alta, dar am nevoie de un laptop nou. Cel vechi nu-i terminat, dar simt nevoia de o schimbare. Din câte am citi pe net, de Black Friday 2012 s-au prins oferte destul de bune, și nu vorbesc acum doar de eMag. Sunt destul de multe magazine care oferă reduceri consistente. Nu ar trebui să ne axăm doar pe unul singur.

Black Friday este o zi care poate aduce fericirea multor persoane. Urmărit din timp un anumit produs, putem avea șansa să-l achiziționăm la un preț foarte avantajos. Am prieteni care anul trecut și-au cumpărat DSLR-uri și laptop-uri foarte accesibile la preț.

Însă, atenție, nu toate produsele magazinelor care s-au înscris în acest program au parte aceste reduceri. Trebuie să fiți foarte atenți ce anume cumpărați. De preferat, comparați prețurile aceluiași produs, dar oferit de diferite magazine. Anul acesta se estimează vânzări record, mult mai mari ca ediția trecută. Sper totuși să nu existe probleme cu serverele magazinelor datorită valului mare de cumpărători. Au existat probleme, dar sper ca de data aceasta să fie mult mai pregătiți. Avantajul de anul acesta constă în diversitatea magazinelor care oferă promoții, iar potențialii cumpărători vor avea de ales dintr-o gamă mult mai mare de produse puse la dispoziție de mai mulți ofertanți, în cazul de față fiind vorba de magazinele online. Astfel, există șansa ca serverele unui anumit magazin să nu se blocheze.

Pentru cei care nu sunt la curent cu acest eveniment și nu știu ce să facă, aveți aici informații despre cum să vă pregătiți de Black Friday 2013. Un ghid foarte bun pentru a fi pregătiți să luam cu asalt posibilele oferte.

Dacă reușesc să-mi schimb laptop-ul cu această ocazie, voi fi foarte fericit. Mai am la dispoziție câteva zile în care să mă hotărăsc la ce anume să mă orientez. Dacă ofertele magazinelor vor atrăgătoare, probabil voi cumpăra mai mult decât mi-am propus.

Ce anume aveți de gând să vă achiziționați de Black Friday?

Last Updated on 31 January 2019 by marius

7 thoughts on “(P) Magazine și reduceri de Black Friday în România”

  1. cam urat cu BF anul acesta. Multe lucruri interzise, afilierea a fost cumva blocata. nu cred ca va fi mare fas… plus ca magazinele inca nu stiu ce data sa aleaga…

    Reply
  2. Eu am mers pe langa reduceri si am luat laptop-ul asa cum era. Bine, cu o reducere mica dar normala nu de Black Friday. Dupa calculele mele sansele sa fi gasit la reducere ce vroiam eu erau foarte mici. Acum astept sa vad daca am avut dreptate.

    Reply
    • Pai si eu tot cam pe principiul asta am mers. Oricum, doresc sa-mi iau multe, dar vreau sa-mi pastrez totusi cumpatul cat de mult pot.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.