Cu ce sa inlocuiesc antivirusul BitDefender?

In decembrie se face anul de cand am cumparat si folosesc BitDefender Total Security. Vreau sa il inlocuiesc cu ceva cel putin la fel de incredere, poate mult mai bun si care sa nu coste foarte mult. M-ar bate gandul sa incerc Norton Antivirus. Nu stiu prea multe despre el, dar sunt multe site-uri care il prezinta ca fiind extrem de bun. Si sper ca nu doar pe marketing.

Este al doilea an cand platesc pentru BitDefender, dar nu al doilea an consecutiv. Prin 2014 am platit prima data, dar nu am fost foarte multumit. Nici de data asta nu m-a dat pe spate, mai ales ca trage bine din resursele calculatorului, plus ca cel putin in cazul meu, incetineste viteza de incarcare a paginilor de net.

Desigur, probabil ca trebuie sa sacrifici totusi ceva pentru a avea o securitate foarte buna, dar totusi e enervant ca taie serios din viteza de incarcare. Unde am mai comentat acest aspect pe bloguri unde BitDefender era ridicat in slavi, nu mi-au fost aprobate comentariile.

Anul trecut am cumparat BitDefender la ceva oferta cu doar aproape €51. O suma buna din punctul meu de vedere. Iar de banii astia am primit 1 an licenta pentru 10 dispozitive. Il folosesc doar pe doua. Plus VPN-ul de la BitDefender care e foarte slab.

Aproape ca uitasem de antivirus daca nu primeam mail astazi de la ei. Oferta care imi este afisata in contul din BitDefender Central este de €99.99, reducere de la €179.99. Primesc totul ca data trecuta de banii astia. Eu le zis sa stea linistiti ca vreau sa incerc si altceva.

So, careva cu ceva experienta legata de Norton? Sau ce altceva?

Ultuma actualizare 3 October 2023 by Alexandru Ionut

7 thoughts on “Cu ce sa inlocuiesc antivirusul BitDefender?”

  • Nici chiar asa. Oricum, daca ai W10, Windows Defender conteaza si ala la securitate. Eu am suficiente resurse pe laptop pentru a rula chestii mari de tot, doar ca BitDefenderul mi-a taiat mereu banda de net prin simplul fapt ca scaneza fiecare pachet de date care vine spre laptop. Asta cred si banuiesc eu. Aici tine foarte mult de banda de net, nu neaparat de resursele calculatorului.
   Iar netul in Belgia e o gluma. Extrem de scump si limitat. Aici si pachetul cel mai mare nelimitat, tot e limitata. Nu poti descarca TB pe luna dupa capul tau.

  • Am folosit versiunea free (sau cu crack :d) in urma cu multi ani pana sa ma apuc de blogging. Nu imi mai amintesc cum mergea.. O sa il trec pe lista scurta alaturi de Norton.

  • Nu are sens sa folosești variante cu crack …sunt inutile.🙂

   La depistare amenințări Bitdefender, NOD32, Kaspersky stau cel mai bine.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.