Incerc sa evit cat pot WhatsApp

20 February 2017

Pentru ca sunt invadat de sutele de notificari, aplicatii, retele sociale, mail-uri si toata galagia asta. D-asta am lasat-o si mai usor cu blogul in ultima perioada. Am fost putin stresat de vuietul din retelele sociale, aplicatii de chat, mail-uri si sute de spam-uri pe Yahoo

Am renuntat la o multime de aplicatii din telefon, intru pe twitter 10 secunde la doua saptamani, pe google+ cand distribui vreun articol. Asta in cazul in care scriu. YM nu mai exista, Skype doar o ora pe saptamana cand vorbesc cu familia din tara, Viber am folosit putin, apoi am renuntat la el ptr ca mi se pare inutil.

Intr-un final, am ajuns la Whatsapp, aplicatie pe care o folosesc foarte putin, unde tin legatura cu trei persoane. Personal, nu mi se pare nici special, astfel incat incerc o tin la acest nivel, fara a dori sa-i dau vreo sansa.

Si cand mai citesc pe la Cristian si aflu de Telegram, ma bucur ca nu am curiozitatea macar sa aflu despre ce e vorba. Treaca-mearga, daca folositi Whatsapp, puteti securiza si mai mult aplicatia prin activarea autentificarii in doi pasi.

Daca sunteti curiosi de ce sunt asa transant, aflati ca m-am saturat sa imi consum din putinul timp liber pe care-l pierd cu tot felul de aplicatii de mesagerie, retele sociale etc. Ma rezum doar la facebook si messenger, pentru ca sunt cele mai folosite si aici tin legatura cu toti cei care nu imi sunt aproape. Si da, extrem de putine persoane nu au cont pe facebook, daca incercati sa-mi spuneti ca cineva nu are cont la zuckerberg.

sursa img

4 Comments

 • ionas 18 April 2017 at 8:41 am

  Sunt de acord cu acest articol, este o pierdere de timp să utilizăm mai multe aplicații de mesagerie, cea mai bună și utilă este facebook messenger.

  • Alexandru Ionut 18 April 2017 at 7:26 pm

   la cum a ajuns in ultima vreme, nici buni nici utila nu prea mai e. :D

 • Marius 21 February 2017 at 8:32 am

  Eu zic ca ne stresam degeaba pentru nimic. Oricum, baietii gasesc forme sa ne trackuiasca. Daca e p-asa de ce mai avem telefoane inteligente? Sa trecem inapoi la 3310 că tot e la moda in zilele astea.

  • Alexandru Ionut 21 February 2017 at 9:25 am

   nu e vorba de tracking. doar ca mi se pare putin nasol sa folosesti o sumedenie de aplicatii ptr mesagerie, pe cand ai putea utiliza una, maxim doua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.