Cum gasim alternative pentru programe si site-uri preferate

Nu de putine ori a trebuit sa caut alternative pentru anumite programe pe care le folosesc. Sigur, cauti pe Google, dar trebuie sa sti ce si cum. M-am gandit sa scriu despre acest lucru, pentru ca am intampinat aceasta problema, schimband sistemul de operare. De ce ai nevoie de alternative ale programelor?

1. In primul rand, sa presupunem ca iti trebuie un anumit tip de program, pe care din pacate nu il ai sau costa. Atunci cauti o alternativa pentru  acesta.

2. Ai schimbat sistemul de operare, iar programele folosite nu mai sunt compatibile. In cazul in care folosesti sistemul de operare Windows si treci la o alta versiune a sistemului de operare dar care este tot Windows, atunci nu o sa intampinati mari probleme. Problemele vin atunci cand ati folosit de exemplu Windows si ati trecut la sistemul de operare Ubuntu. Din start, programele nu vor mai fi compatibile si va trebui sa gasiti ceva asemanator care sa va indeplineasca nevoia.

3. Folosesti un tip de program dar care incepe sa nu te mai multumeasca si vrei ceva mai bun. Atunci nu faci altceva decat sa cauti  alternative ale programului, mult mai avansate sau mai complexe care sa te satisfaca in continuare.[adsense float=”center”]

Cum ziceam in introducere, este foarte greu sa cunosti toate programele si denumirile acestora. Solutia am gasit-o din intamplare, frunzarind pe net. Aceasta consta intr-o banala pagina de internet.

SOLUTIA: https://dooblet.com/

In acest articol, m-am rezumat doar asupra programelor. Aceasta pagina de internet, nu este limitata doar la acestea. Puteti foarte usor sa gasitit alternative si la telefoane si chiar masini :).

Ultuma actualizare 7 June 2013 by Alexandru Ionut

4 thoughts on “Cum gasim alternative pentru programe si site-uri preferate”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.