Cum eliminam reclamele pe PlayStation 4

Ca tot a fost BlackFriday si reduceri de orice fel acum de sfarsit de an, am cativa prieteni care si-au achizitionat PlayStation 4 Pro. Chiar daca nu-s fan al consolelor de jocuri, eram si eu interesat de un X-Box cu Kinect. Doar ca mi-a trecut repede.

As merge oricand pe mana unui laptop de gaming in defavoarea acestor console. Chiar daca un laptop de gaming poate sari usor de 1000€, am libertatea sa fac mai multe chestii pe el.

Dar revenind la console, dupa cum era normal si de ce nu, interfata home a playstation-ului poate afisa reclame pentru diferite jocuri.

Daca nu sunteti interesati de aceste reclame care pot aparea pe ecranul de start al consolei, le puteti dezactiva destul de simplu.

Prin urmare, daca dorim sa dezactivam reclamele care apar pe ecranul de start al consolei PlayStation, parcurgem urmatoarele pasi:

1. accesam pagina Settings de pe interfata de start
2. din fereastra Settings, selectam optiunea System
3. in sectiunea System vom gasi optiunea Automatic Downloads
4. vom debifa optiunea Featured Content

Aceasta optiune nu face decat sa afiseze link-uri catre reclame pentru diverse tipuri de jocuri in interfata de start a PlayStation-ului.

Din fericire, dezactivarea acesti optiuni este destul de simpla. Nu toti vor fi interesati de aceste reclame. Un gamer va stii tot timpul ce sa-si achizitioneze pentru a se juca si nu are nevoie de vreo sugestie.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.