Manuale PDF pentru Adobe Photoshop 5 si 6

Adobe Photoshop este unul dintre programele care nu ar trebui sa-i lipseasca unui designer si dezvoltator web. De-a lungul anilor, Adobe a redefinit Photoshop la un nivel foarte dificil pentru userii incepatori care vor sa lucreze cu acesta, dar fara surse de invatare. Cu un ciclu foarte rapid de lansare in ultimii cinci ani, Adobe a lansat patru versiuni majore de Photoshop, iar fiecare dintre acestea a venit cu o multime de noi caracteristici care sunt dificile si pentru experti.
Cartile despre Photoshop care au aparut, vin in ajutorul nostru. Nu trebuie sa mai cheltuim bani sa cumparam carti de hartie. Puteti folosi pur si simplu Google sa cautati tutoriale online sau video, sau folositi linkurile de mai jos, pentru a descarca cartile Photoshop in varianta ebook / PDF.

Cartile de mai jos sunt legale si gratuite pentru a le descarca si sunt adresate incepatorilor

1. An Idiot’s Guide to Photoshop

Un fisier PDF care contine exemple folositoare de editare Photoshop cu ilustratii. Cartea este conceputa pentru utiliatorii care au pentru prima data contact cu Photoshop.

Descarcati partea 1

Descarcati partea 2

2. Photoshop CS5 for Dummies (PDF Ebook)

Una dintre cele mai cuprinzatoare carti pentru cei care doresc sa invete Photoshop CS5. Cartea incepe cu fundamentele de baza ale Photoshop-ului, si te duce apoi prin toate capitolele scrise in aceasta. Defapt, cartea este formata dintr-o colectie de 9 carti mai mici, diferite. O copie fizica a acestei carti, cu peste 700 pagini, costa aproximativ 40 euro. Dvs aveti posibilitatea sa o descarcati gratuit pe suport electronic. [adsense float=”center”]

blank

Descarcati Photoshop CS5 Dummies PDF book.

3. CS5 on Demand

Editura Que a publicat numeroase carti profesionale pentru Photoshop, Deamweaver, illustrator, InDesign, avand rating de 4+ stele pe Amazon. In scopul de a ajuta incepatorii in in tainele Photoshop-ului, ei au facut aceasta carte electronica pentru Photoshop CS5 disponibila pentru descarcat. Cartea are 172 pagini in care veti gasi explicatii, notiuni de baza, instrumente si ilustratii usor de inteles.

blank

Descarcati cartea Cs5 on Demand.

Carti disponibile pe Scribd.com – Scribd este un serviciu online, unde puteti incarca PDF, word si alte documente pe care le puteti face publice, cititorilor. Este de asemenea, un loc foarte bun unde puteti gasi carti foarte scumpe despre Photoshop, pe gratis. Daca nu sunt disponibile pentru descarcare, le puteti citit online oricand doriti. Mai jos gasiti o colectie de carti foarte importande despre Photoshop, disponibile pe Scribd.com

4. Photoshop CS6: The missing Manual

O carte publicata de O’Reilly Media vanduta cu 29.99 $ pe Amazon, este cea mai cuprinzatoare carte despre Adobe Photoshop Creative Suite 6.

blank

Cititi cartea online 

5. Adobe® Photoshop® CS6 on Demand

Aici aveti o alta carte de la editura Que, Photoshop CS6 on Demand care ofera raspunsuri intr-un format vizual pas cu pas. Ea va arata exact cum trebuie sa faceti, printr-o multime de ilustatii color si instructiuni usor de urmarit. Cele 600 pagini din aceasta carte sunt disponibile pentru cumparare cu 24.83 $ pe Amazon, dar dvs le puteti citi online, fara nici un ban.

blank

Cititi cartea online

Pe Scribd.com puteti gasi foarte multe carti despre Photoshop. Imi este greu sa le listez pe toate, dar aveti posibilitatea cautarii pe acel site.
Daca stiti si alte carti PDF despre Photoshop, care sunt disponibile gratuit pentru descarcare, rubrica de comantarii va apartine. Multumesc

Ultuma actualizare 23 July 2014 by Alexandru Ionut

13 thoughts on “Manuale PDF pentru Adobe Photoshop 5 si 6”

  • Pe naiba îl înveti în câteva zile. Cu tot respectul o spun! Sau nah, poate sunt eu mai batut în freza… ori prea obisnuit cu Photoshop dupa ani buni de lucru cu el. N-ar fi exclus.

  • Daca o iei cu prima carte din lista, ai toate sansele sa inveti in cateva zile. Nu a zis nimeni sa inceti pentru nivelul unui web designer, dar notiunile de baza, si sa faci cateva chichite inveti. Citind si urmarind turoriale ajungi sa iti dezvolti abilitatile foarte repede. Nu poti zice ca dupa 2 saptamani, te uiti la el si nu sti cu ce sa incepi.
   Multumesc de feedback.

  • Depinde… fiecare ce programe a mai folosit inainte, si prin invatat m-am referit ca sti sa-l folosesti, sa adaugi un efect, sa decupezi si apoi lipi o parte dintr-o poza, sa desenezi un mar sau ceva de genul :) asta inveti in 2-3 zile :) sau sunt eo geniu si nu mi-am dat seama? Acum pe bune, serios, nu e prea greu de folosit, cam toate programele pe care le am eu am invatat singur sa le folosesc, mie nici o data nu mi-a placut sa stau 30 de minute in fata monitorului sa ma uit la un tutorial… singurele tutoriale pe care le-am urmarit au fost pentru HTML, CSS, C++ si Flash (putin din fiercare mai mult din curiozitate), si Batch file Language am invatat ceva din el modificand fisiere bat gasite pe net :) apoi am incercat sa vad ce face fiercare cod :) si in rest mai citesc pe net sfaturi, recomandari etc.
   PS: mie imi place sa descopar singur chestii, mai ales la PC, de pe la 8-9 ani ma jucam cu programe… chiar daca de multe ori cand modificam registrii aveam Blue Screen of Death :)

  • Greu nu este, n-am zis asta, dar chiar daca sunt al naibii de inteligent (si modest, logic), recunosc faptul ca nu am reusit sa ma acomodez cu el! Nu si nu. E ca si iubirea urâtei… Oricât te-ai chiuni sa-i descoperi laturile frumoase, tot vei simti ca nu te-ai straduit suficient…
   Eu înca trag de Pinta pe Ubuntu :)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.