Cum să ne decorăm Windows-ul de Crăciun

Dacă tot se apropie Crăciunul, de ce să nu simțim și în fața calculatorului spiritul acestei minunate sărbători? Poate că unii își petrec Crăciunul în fața monitorului. Știu asta din propria experiență. Unde să fie mai frumos, decât pe scaunul de la birou, la căldură, având o fereastră în partea dreaptă, stângă sau chiar în fața noastră, să ningă ca-n poveste, iar noi să stăm liniștiți la calculator. Cam ăsta-i scenariul de vis al dependenților de calculator.

Pentru a anima și mai mult situația, ce ar fi să ne decorăm sistemul de operare în spiritul Crăciunului? Păi nu cred că-i deloc greu. Și am să vă arăt și cum puteți face acest lucru. De reținut, mă voi adresa în special celor care rulează Windows. Până și cei de la Microsoft vin în ajutorul nostru, oferindu-ne o temă cu wallpapere minunate care ne aduc iarna și spiritul acestui anotimp chiar pe desktop-ul calculatorului, laptopului sau chiar tabletei. Accesați link-ul următor pentru a descărca tema Snowy Night.

brazi impodibiti pe desktop-ul calculatorului

Utilizatorii de Windows 7 pot încerca tema Windows 7 Christmas pusă la dispoziție pe Devian ART și care conține 11 Wallpapere HD, 5 iconițe specifice Crăciunului, dar și un nou cursor pentru mouse, iar utilizatorii de Windows 8 au la dispoziție un alt set de 25 de imagini HD numai bune de pus pe ecranul calculatorului.

Program pentru zăpadă pe desktop – DesktopSnowOk

Dacă v-am oferit link-uri către teme și wallpapere de Crăciun, acum vă voi prezenta un program care ne va aduce zăpadă pe desktop-ul calculatorului. DesktopSnowOk este o aplicație gratuită care lansează o ”furtună” de zăpadă în spațiul nostru virtual. Aceasta permite setarea mai multor parametrii printre care numărul fulgilor de zăpadă de pe ecran care cad în același timp, viteza și transparența acestora, dar și forma acestora. DesktopSnowOK

Descărcați DesktopSnowOK.

7 thoughts on “Cum să ne decorăm Windows-ul de Crăciun”

 1. foarte tari sunt imaginile,respect pentru ceea ce faci si permite-mi in ati Ura Un Craciun Fericit si Un An Nou Ferict!!! Un 2014 cu si mai multe subiecte in IT .

  Reply
 2. Un nou cantec “Impodobeste mama Windows-ul” :)
  Glumesc,iti urez Craciun Fericit si un an nou cat mai bun si putere de munca si minte limpede sa scrii pe blog cat mai bine! La mult ani si tot ce iti doresti. :D

  Reply
  • :)) păi ar trebui să propunem lui Fuego să schimbe versurile.

   Mulțumesc de urări. Și eu îți doresc sărbători fericite alături de cei dragi. La mulți ani!

   O să încerc să adaug conținut bun și interesant. Mulțumesc că dai pe aici :).

 3. Mereu trec cu mare placere,nu am avut in ultima perioada prea mult timp,dar acum sunt mai liber si imi permit sa fac ce imi place….anume IT si informatii din IT :)

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.