Cum am rezolvat-o pentru moment cu netul

Cu aproape o săptămână în urmă mă plângeam că trebuie să aștept foarte mult până cineva vine să-mi activeze netul, că așa se face, cică. În mod normal, trebuia să rezolv problema pe 26 sau 27 luna asta. Ei bine, ceva n-a mers cum trebuie și așa că următoarea șansă ar fi pe 11 martie. Toată șmecheria asta cu activarea netului ar ține cam o lună din momentul în care m-am dus să semnez un rahat de hârtie și mi-au pus modemul în brațe, asta dacă totul ar decurge normal, dar chiar și așa, nu mi se pare normal ținând cont de mai mulți factori.

În fine, supărare mare în casă. Aproape că nu mai aveam chef de muncă și de nimic altceva, decât să mă gândesc la o soluție rapidă. Să sun la ei, iar ne înțelegeam ca vițelul și oaia. Soluția la îndemână era să folosesc 3G la greu și cu asta basta. M-am gândit chiar să vorbesc cu vreun vecin și să-i dau jumătate de plată pe luna respectivă și să-mi dea și mie vreo 10, 11 zile semnal wi-fi de la el. M-am gândit să fac chiar și ceva măgării, dar am zis să sau cuminte până la urmă.

Dar unde nu-i cap, e vai de picioare. Am luat la purificat hârtiile din plicul primit acum câteva zile, iar apoi casc bine ochii la ceea ce oferă pachetul de net cumpărat de mine. Mare surpriză. Undeva scrie că am acces la hotspot-urile companiei care sunt doar vreo 700 mii în Belgia. Culmea, dau de unul  care îmi oferă semnal full în sufragerie. Bineînțeles, cere date de logare pe care le-am și găsit pe hârtiile din plic.

Problema mea e rezolvată parțial. Chiar dacă merge destul de decent, am net. Îmi fac treaba și toată lumea-i fericită până o veni nenea să activeze țeava de la modemul meu. Puteam să am net chiar din prima zi de când am primit plicul, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Morala. Să căscăm bine ochii la orice situație care se ivește în viața asta. Uneori, rezolvarea e mult mai simplă decât ne-am imagina.

Ultuma actualizare 28 February 2014 by Alexandru Ionut

5 thoughts on “Cum am rezolvat-o pentru moment cu netul”

  1. Salut!

    Sunt si eu de cateva luni in Belgia, mi-ai putea recomanda te rog o firma de internet la un pret bunicel? Momentan pana termin scoala sunt pe banii parintilor si nu le-as face o `gaura` prea mare.. ei sunt de ceva timp aici si si-au bagat net sa le mearga fb-ul si abia prinde 100kb/s cand are 4 linii semnal.. As vrea sa-l pot folosi pentru seriale/filme online.

    Reply
  2. Bruxelles. M-am gandit si eu la belgacom insa totusi am zis sa mai intreb. Pana acum am auzit doar de Belgacom, Scarlet si Numericable.
    Nu credeam ca mai exista limita la download. Iar la cartele folosesc lyca si inca nu am aflat daca imi pot vedea minuntele sau cati Gb mai am ramasi..

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.