Ce telefon midrange sa aleg pentru inlocuirea Samsung A52 5G?

Fara a fi inca necesar, ma gandeam zilele trecute la ce telefon trebuie sa-mi cumpar atunci cand va veni vremea sa schimb Samsungul meu A52 5G. Il folosesc inca de cand a fost lansat si inca raspunde foarte bine la comenzi. Ruleaza inca destul de rapid, iar bateria tine extrem de bine.

In ultimii ani am avut alte prioritati, iar blogul si tinutul pasului cu tehnologia au picat pe ultimul loc. Nu am mai avut nici timp si nici un interes sa fiu mereu informat cu ceea ce se lanseaza si ce e nou. Inainte ofeream sfaturi legate de calculator, laptop, tableta sau smartphone. Acum nu mai stiu aprope nimic despre ceea ce este nou. Chiar daca persoane ma mai intreaba in privat despre chestii, raspund atat cat stiu si cu ideile fixiste de acum mai bine de 7 ani in urma.

La ora actuala citesc si aflu doar de pe la Marius Cucu despre tehnologie. Tot la el am aflat si citit de comparatia dintre A55 si A35 de la Samsung. S-a nimerit la fix, ca tot ma gandeam cu ce sa imi schimb A52-ul actual. Voiam sa fac o vizita la Mediamarkt sa butonz cateva telefoane si sa incep inca de pe acum sa ma documentez. Insa cred ca raman in continuare la seria A. Nu am timp de pierdut prin magazine. Cand va veni vremea, aleg rapid si simplu.

Nu stiu daca ar exista alte variante mai bune in bugetul de midrange. Singura chestie destul de enervanta e ca inca nu m-am impacat cu tastatura dupa atatia ani si tastez gresit foarte des. Aceasta problema nu o aveam pe un Lumia 720, pe un iPhone 3GS sau pe 14 ProMax-ul sotie. Cel din urma nu se justifica pentru buzunarul meu.

Ultuma actualizare 8 June 2024 by Alexandru Ionut

2 thoughts on “Ce telefon midrange sa aleg pentru inlocuirea Samsung A52 5G?”

    • Cea mai reusita serie de telefoane dpmdv ca pret vs calitate. Daca nu ar face push samsung pe gramada de aplicatii inutile, sau cel putin sa te lase sa le stergi daca nu iti trebuie, ar fi fost si mai bine.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.