Caut o idee genială

De obicei, nu stau prost cu inspirația, dar uneori mai clachez. Am nevoie de o idee genială de la voi. Am un domeniu .ro cumpărat din prostie cu gândul să scriu pe el toate aberațiile care-mi trec prin mine. Între timp, m-am cam răzgândit. În afara faptului că începusem să debitez prostii pe acolo, nu mai am timpul necesar să scriu articole. Îmi e de ajuns aici pe mystreet7. Aș putea să scriu și acolo 10 rânduri la 3 zile, că alea nu-mi consumă mult timp, dar parcă nu-s împăcat cu ideea.

Să nu vă țin în suspans, este vorba de continut-irelevant.ro. Câțiva dintre voi îl știți. Am dat pe el aproape 30 euro. Să-l vând, costă peste 50 euro. În mod normal, are valabilitate aproximativ 10 ani, că mă gândesc că nu-i pe viață. Vechime, un an. Să-l șterg, trebuie să completez o nenorocită de cerere, iar împreună cu aceasta, trebuie să trimit copie după actul de identitate către ROTLD, care nu-mi oferă șansa să fac chestia asta prin mail, ci prin poștă, asta dacă am înțeles eu bine.

Pentru a sterge un nume de domeniu .ro, detinatorul domeniului trebuie sa trimita in scris o solicitare catre Registrul de domenii .ro, la urmatoarea adresa:

ICI – Registrul de Domenii .RO
Bd. Averescu 8-10 Sector 1,
Bucuresti, 011455 Romania.
Tel: +40.214057200; +40.213160762
Fax: +40.213161084

………………

In cazul in care detinatorul dreptului de folosinta al domeniului este o persoana fizica, solicitarea trebuie sa contina urmatoarele:

– cererea de stergere conform modelului obtinut aici;
– copia actului de identitate al detinatorului.

In urma indeplinirii acestor conditii domeniul va fi programat pentru stergere peste un interval de 60 de zile de la data procesarii cererii.
Numai detinatorul domeniului poate solicita stergerea lui. Metionam ca dupa stergere, domeniul nu va mai functiona si va putea sa fie inregistrat de alta persoana.

Ceea ce îmi pare rău, în afara faptului că am cumpărat acel domeniu, e că n-am avut inspirație de un nume mai bun, să-l nișez oarecum și să scriu doar despre ceva anume, fără să debitez lucruri din mai multe domenii.

Să-l cedez cuiva așa fără nici o regulă, nu se poate. Domeniu e înregistrat cu datele mele. Să găsesc doritori care să scrie câte ceva, cine ar face-o gratis? Mă gândesc..

Dacă aveți vreo idee bună despre ce aș putea face cu acest domeniu, nu ezitați să mi-o spuneți.

PS: dacă găsesc ceva interesant, dar pentru care ar trebui să șterg toate articolele și categoriile și să încep altceva, cred că aș fi de acord.

Ultuma actualizare 19 January 2014 by Alexandru Ionut

21 thoughts on “Caut o idee genială”

  • Hmm.. la asta nu m-am gândit.. stai două secunde să analizez.. Nu ți-l dau. :)) O altă idee?

  • Neah… am adsense aici, dar nu știu cât voi mai ține prostia asta de monetizare. Dacă nu te ocupi de optimizarea anunțurilor, n-ai făcut nimic. În plus, câștigul pe Ro e destul de nesemnificativ. Trebuie să ai mult, mult trafic să trăiești din asta. Ads pe ro n-are așa multă putere. Pe conținut în engleză e o pâine de mâncat.

   Să faci bani, trebuie să stai să optimizezi doar adsense. Asta înseamnă atenție mare la culorile blogului, la integrarea anunțurilor în pagină, să nu postezi imagini și alte elemente care să distragă atenția.. și multe alte chestii.

  • Tu de fapt cauti o idee de site…
   Ce-ai zice sa faci un forum al romanilor din belgia si sa postezi acolo lucruri utile (cum ai pus 2-3 articole si aici)?

  • hmmm… nu-i rea ideea, doar că e aiurea domeniul pentru așa ceva. Lucruri utile pe continut-irelevant? :D. Eu urmăresc să salvez domeniul.. altfel, îmi pot băga picioarele în el și cumpăr alte domenii. Nu-i asta problema. Voiam doar să văd dacă-i dau o șansă pentru altceva. În orice caz, pot uita de el în câteva săptămâni dacă nu voi găsi ceva interesant să fac acolo.
   Momentan îmi surâde ideea să postez poze aiurea făcute de mine, doar optimizate, fără text, sau maxim 2 rânduri.. cu asta basta. Pozele să fie pe alt server, nu pe cel al blogului.. că de unde atâta bandă :). Le pot urca de pe G+ de exemplu…

  • Platesti pe trafic?

   In orice caz, mie imi place domeniul. Poti spune ca asa l-ai gandit, “continut irelevant” pentru unii, majoritatea care nu sunt plecati. Dar da, e destul de aiurea domeniul.

  • Nu prea știu cum se mănâncă chestia asta. Am citit acum ceva rapid pe net, dar nu știu ce să zic și cât m-ar avantaja la ora actuală. Nu l-aș amesteca absolut deloc cu mystreet7. Aș face ceva diferit pe el, chit că aș șterge actualele articole și categorii. Mi se pare greu să-l nișez pe ceva anume. Mi-ar fi plăcut să scriu doar despre un singur subiect, o micro-nișă.

 1. Poti sa il pui pe nisa pariurilor sportive. Daca te pricepi nitel sau te documentezi, pui dimineata cateva ponturi si mai mult ca sigur o sa fie interesant. Poate te aliezi cu unul (sau mai multi)priceputi in ponturi.

  Reply
  • Sunt total străin de acest subiect. Îmi place fotbalul, urmăresc când am timp, mă mai uit pe flash score, dar mă depășește subiectul legat de pariurile sportive.

  • Hmm… nu prea-i pentru mine afilierea.. Am pus și eu câteva link-uri pe aici, dar nu îmi surâde ideea absolut deloc.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.