Cat de greu este sa incarc o cartela din contul Vodafone

Am un cont Vodafone de ceva ani buni pentru ca ma ajuta sa incarc telefonul bunicilor cu credit. Nu am gasit alta solutie nici la acel moment, nici acum. Vreau doar o metoda simpla sa le pun cativa euro lunar pe cartela sa aiba cu ce da un telefon la nevoie. Dar Vodafone, care-i ditamai compania, a angajat si plateste oamenii care nu sunt potriviti pentru acest job de a moderniza si a dezvolta o pagina ca pentru secolul prezent. Oameni care ar face fata cu brio in fabrici si uzine.

Bunicii nu vor sa auda si sa se incurce cu abonament, asa ca nu am incotro decat sa mentin cartela cu credit. Am activat o optiune cu minute, dar ma asigur ca le raman si ceva in plus sa poata suna si in alte tari la nevoie. Macar de un beep. Nu am reusit sa automatizez chestia asta cu telefonul la fel cum am reusit sa le fac Skype-ul sa raspunda singur cand sun. Fiindca nu au un smartphone si nu ar sti sa foloseasca unul, stiu insa sa aprinda calculatorul. De restul ma ocup eu cu teamviewer daca e nevoie.

Contul Vodafone este foarte greu de utilizat, interfata acestuia ba merge ba nu merge corect. La logare, dupa ce bagi parola, bineinteles ca trebuie faca ei pe desteptii si sa te oblige sa introduci si un cod de securitate. Vrei nu vrei, nu am gasit optiunea sa scap de el. Daca exista si pot dezactiva codul de securitate, atunci imi retrag cuvintele.

Codul pentru verificarea in doi pasi se trimite automat catre numarul asociat contului. Numar care nu e in posesia mea. Eu alerg varianta pe mail. Mail care uneori vine rapid, alteori il astept. Iar codul de securitate e valid doar 30 de secunde. Daca puneau un minut, le cadeau degetele. Distractie pana aici.

Dupa ce reusesc sa ma loghez, trebuie sa aleg contul. Cum am doar un cont si un singur numar asociat, musai sa dau clik pe singurul numar afisat acolo apoi pe alege. Uneori merge, uneori se mai blocheaza pagina la incarcare. Restul procesului de incarcat cu credit treaca mearga.

Mi-as dori o interfata simpla si intuitiva, usor de accesat si din strainatate. Sanse mici, dar mi-as dori sa vada cineva de la Vodafone si problemele astea si sa incerce sa le repare. Sa faca o metoda mai simpla de incarcat cartela cu credit si de luat banii la prostii care le foloseste reteaua.

Ultuma actualizare 6 September 2023 by Alexandru Ionut

4 thoughts on “Cat de greu este sa incarc o cartela din contul Vodafone”

  1. sunt pe langa cu ce zic dar ca o varianta simpla, un amic e in germania si ca sa isi vada parintii sa vorbeasca cu ei a cumparat o camera video din aia cu voce si toate nebuniile si pur si simplu ei stau la camera si vorbesc cu el, la orice ora e suficient sa ii strige

    Reply
    • Merge si varianta asta, doar ca si ei trebuie sa te mai vada, nu doar tu pe ei. Ar fi o alternativa la Skype atunci cand nu au laptop sau pc. Camere live am eu la mine, una pe curte si una la usa la intrare. Cand sunt plecat pe undeva singur, ma mai suna baiatul de pe soneria de la usa. Sau chiar si de la camera de la garaj.
      Telefonul oricum trebuie, ca nu doar pe mine ma suna.

    • Pai pot avea aplicatia pe telefonul meu fara sa am VF? Thx pentru idee, o sa incerc sa vad daca reusesc.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.