Zorin OS 7 (Ultimate) mult mai aproape de Windows ca interfata

Zilele trecute s-a lansat Zorint OS 7, un sistem de operare bazat pe platforma Linux, care se prezinta foarte bine. Dupa parerea mea, cred ca este cea mai potrivita alegere a utilizatorilor care vor sa migreze din Windows catre Linux. Ubuntu si Mint, sunt doua distributii foarte populare, pe care le recomand pentru incapatori, dar Zorin pare mult mai aproape de cei care vin de pe sistemul de operare dezvoltat de Microsoft.

Zorin OS 7 vine cu o multime de modificari si imbunatatiri, foarte multe aplicatii actualizate, Kernel 3.8, Pidgin inlocuieste Empathy, si este inclus si Steam. De asemenea, dezvoltatorii au introdus chiar si un nou logo.

Sistemul de operare include cateva aplicatii cu ajutorul carora il puteti personaliza dupa bunul plac, in cazul in care nu va place cum arata dupa instalare. Aveti aici o galerie foto, pentru a va da seama daca intr-adevar vreti sa il instalati sau nu.

Zorin Look Charger este una din aplicatiile de personalizare a os-ului, care permite utilizatorilor sa aleaga intre interfetele grafice Windows 7, Xp si Gnome 2, dar si Mac OS X, Unity, si Windows 2000, in Zorin OS Ultimate.

Am mai sustinut si intr-un articol mai vechi, si inca sustin, Zorin este o alternativa perfecta pentru Windows 7, putand fi adus foarte aproape ca interfata, de acesta din urma.

Anuntul oficial il gasiti aici, de unde puteti afla mai multe noutati, dar si de unde il puteti descarca.

M-ar interesa mai multe pareri despre aceasta distributie. Cine ma ajuta?

Last Updated on 12 June 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.