Zorin 6.2 – alternativa pentru Windows 7

Zorin este un sistem de operare derivat din Ubuntu, fiind o alternativa potrivita la Windows 7, facand parte din numeroasa familie a platformei Linux. Pe data de 15 februarie 2013, a fost lansat Zorin 6.2, care este bazat pe Ubuntu 12.04.2 si foloseste ca mediu grafic, LXDE, care asigura una din cele mai rapide interfete grafice pentru calculatoarele nu foarte performante.

Aceasta noua versiune a sistemului de operare Zorin, aduce foarte multe update-uri noi. Include Zorin Look Changer, Zorin Internet Browser Manager, Zorin OS Lite Extra Software, dar si alte programe. [adsense float=”center”]

zorin alternativa windows 7

Zorin este un sistem de operare perfect pentru cei care vor sa treaca pe Linux, de pe sistemul de operare dezvoltat de cei de la Microsoft. Deci, pot spune cu usurinta, ca Zorin este o alternativa gratuita pentru Windows 7.

Postul despre lansarea ultimei versiuni ale OS-ului, il puteti gasi pe blogul dedicat acestuia.  De asemenea, puteti afla foarte multe informatii si de pe pagina oficiala Zorin. In cazul in care cuvintele articolului meu nu v-au convins, poate are alt efect galeria cu imagini ale sistemului de operare.

Ultuma actualizare 9 June 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.