Linux Mint sau Ubuntu 14.04? Și ceva probleme cu Teamviewer

Am instalat acum câteva zile Ubuntu 14.04 pe laptop, dar v-am spus și în articolul trecut asta. Nu s-a lansat oficial, dar putem instala versiunea beta fără nici o problemă. Sistemul de operare merge foarte bine. Alte detalii nu mai scriu acum, dar găsiți informații utile în articolul trecut.

Clement Lefebvre, care-i omul din spatele sistemului de operare Linux Mint (așa am găsit informații pe net, dar dacă nu-i, nu prea mă interesează prea tare chestia asta) a scris printre rânduri pe blogul oficial Linux Mint, că LM 17 cât și următoarele 3 versiuni care se vor lansa, se vor baza pe Ubuntu 14.04 (ca și restul versiunilor Mint). Articolul >aici, iar povestea e prin comentarii.

Deci dacă-i așa, e o veste bună pentru utilizatorii Mint? Dacă interfața nu reprezintă o problemă, atunci cred că-i mai ok să se folosească Ubuntu. Părerea mea.

Legat de teamviewer, am nevoie de ceva ajutor. De la versiunea Ubuntu 13.10, nu mai reușesc să-l instalez. Cum rezolv problema? Dacă nu mă ajutați voi, am să caut singur informații în weekend. Vă mulțumesc anticipat.

PS: citiți și despre Linux Mint Debian Edition

Ultuma actualizare 26 March 2014 by Alexandru Ionut

4 thoughts on “Linux Mint sau Ubuntu 14.04? Și ceva probleme cu Teamviewer”

  1. Salut, ai testat Linux mint 16 (Petra)?Ca o recomandare pe ce ai merge Linux Mint 16 “Petra” Cinnamon vs Linux Mint Debian 201403 Cinnamon Edition ? Multumesc.

    Reply
  2. Aha, de ce as prefera Cinnamon ? pentru ca mi se pare mai interesanta interfata (mai aproape de win.7) mai ales ca dupa ce m-am documentat un pic vad ca au trecut la alta versiune respectiv Cinnamon 2.0 mult mai placut. Si inca ceva,legat de partitii, in Debian se fac la fel ca in Ubuntu respectiv una swap si una ext4 ? Multumesc.

    Reply
    • In Linux se fac partitiile la fel, indiferent de distributie. Pai si MATE nu-i foarte departe de cinnamon. Eu parca asa stiu :D

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.