Cum facem upgrade de la Ubuntu 12.04 la Ubuntu 12.10

Daca doriti sa testati noul sistem de operare de la Canonical, in acest articol tutorial veti invata, in cazul in care nu stiti, cum sa faceti upgrade de la Ubuntu 12.04 (Precise Pangolin) la Ubuntu 12.10 (Quantal Quetzal).

Pentru inceput, apasati Alt + F2. Introduceti comanda de mai jos si apasati Enter pentru a deschide managerul pentru upgrade.

update-manager -d

Acum, apasati pe butonul Settings.

blank

In josul ferestrei unde scrie Notify me of a new Ubuntu version, alegeti  For any new version.

blank

Apasati Check pentru a face updates

blank

In cele din urma urma, faceti click pe Upgrade. Inainte de upgrade, asigurati-va ca ati instalat toate updaturile care sunt disponibile. Click pe Install Updates si instalati toate updaturile inainte de upgrade.

blank

 

Ultuma actualizare 11 April 2015 by Alexandru Ionut

4 thoughts on “Cum facem upgrade de la Ubuntu 12.04 la Ubuntu 12.10”

  1. Recomanzi niste prostii. 12.10 este un sistem care nu a aparut nici macar ca beta. Care noul sistem ? S-a lansat cumva oficial ? Probabil unii isi vor strica calculatoarele facind upgrade de la un sistem functional la unul care nici nu s-a nascut inca si nu se stie cum functioneaza.

    Reply
    • daca vrei imi zici si iti dau cateva articole sa citesti, si apoi poti reveni cu un comentariu. si nu in ultimul rand, eu nu am obligat pe nimeni sa faca asa ceva.

  2. Imi place foarte mult linux, este rapid, open-source :) daca existau mai multe jocuri si programe treceam mai de mult pe linux, oricum, cand imi vine cheful, fac un stick bootabil si bootez cu el :)

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.