S-a lansat ultima versiune DouDouLinux 2.0 pentru copii

DoudouLinux este un sistem de operare gratuit, bazat pe platforma de operare Linux, si care este destinat copiilor. Acum ceva timp, am scris un articol prin care am incercat promovarea acestui sistem de operare, pentru a fi descoperit de cat mai multe persoane. Nu multi stiu ca exista o distributie special conceputa pentru cei mici. Si ca sa fie si mai interesant, nu este singurul. Am scris chiar si un articol despre 4 sisteme de operare gratuite pentru copii.

Sa revin la DoudouLinux 2.0, acestuia ii s-au adus destul de multe imbunatatiri. Nu l-am testat, dar din imagini, pare ca s-a lucrat ceva la interfata. Pe langa asta, s-au adaugat noi aplicatii, un nou instaler, etc. Sistemul este disponibil in 43 limbi, printre care si limba romana.

Nu mai stati pe ganduri. Descarcati gratuit sistemul de operare, si faceti-va fericiti copii. Il puteti instala pe un calculator vechi pe care nu il mai folositi, fie il rulati live pe stick sau CD, fara a va afecta in vreun fel informatiile de pe calculatorul vostru.

DouDouLinux 2.0 are doar 1Gb, si il puteti rula de pe stick-uri mai vechi si de capacitate mica. Presupun ca un stick de 2Gb costa cat 2 sucuri, asa ca nu o sa fie problema. [adsense float=”center”]

Descarcati sistemul de operare.

doudoulinux interfata 2.0

sistem de operare pentru cei mici

new-interface_calculator-9f5f6

Ultuma actualizare 12 November 2023 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.