Yunio oferă gratuit 1TB spațiu de stocare cloud

Tocmai am aflat de acest serviciu de stocare cloud acum câteva minute de pe Google+. Cineva a distribuit un link către site-ul oficial Yunio și am vrut să verific dacă e vreo glumă sau nu. Se pare că nu-i nici o glumă. Yunio oferă gratuit 1TB spațiu de stocare cloud, iar în fiecare zi spațiu se mărește cu 1GB. Interesant e că membrii VIP primesc câte 10GB gratuit în fiecare zi. Nu știu ce servere au ăștia, dar mi se pare foarte ciudat. E prima dată când aud de acest serviciu de stocare cloud și de spațiul imens pe care aceștia îl oferă gratuit.

Pentru a vedea marea cu sarea promisă, mi-am făcut cont. Într-adevăr, e pe bune oferta lor, dar n-am absolut nici pic de încredere în acest serviciu. E foarte greu să crezi așa ceva. Nimeni nu oferă ceva gratuit, mai ales un asemenea spațiu online. Nu știu ce au ei de câștigat, dar cum-necum, cine își face cont, beneficiază de 1TB stocare gratuită, plus câte 1GB zilnic.

interfata yunio stocare cloud

Să fie și mai interesant, Yunio oferă client pentru sincronizare pe toate platformele de operare principale, cum ar fi: Windows, Mac OS X, Linux, Andoid, și iOS. Pentru Windows Phone n-au, dar nu mă supăr.

Interfața din browser este una foarte simplă, dar pentru un serviciu cloud nu îți trebuie mare lucru. Am încercat să încarc o poză foarte mică și a mers foarte prost. Nu vreau să mă gândesc la un fișier mai mare. În orice caz, internetul meu e jenant de prost pentru 2014.

yunio stocare cloud 1TB

Mai multe despre acest serviciu de stocare care oferă 1TB gratuit, nu știu ce să vă zic. Nu am găsit încă limita maximă a unui fișier care poate fi încărcat. Nu știu chineză… Cine-i interesat de așa ceva, poate încerca acest serviciu. Personal, n-am încredere prea mare în Yunio. Nici măcar n-am auzit de el până astăzi.

Dacă vă atrage atenția ceva anume, n-ar strica să împărtășiți pe blog..

Ultuma actualizare 9 May 2019 by Alexandru Ionut

20 thoughts on “Yunio oferă gratuit 1TB spațiu de stocare cloud”

  • ce rapid ai fost. Mulțumesc de informație. O să fie utilă și altora. Păi serverele sunt la mama naibii. Asta-i problema. Fie ne mutăm în China.

  • Am atins eu 400kb/s cu clientul. Acum uploadez cu 10kb/s. Parerea mea e ca nu merita… eu incerc sa imi pun muzica acolo, aprox ~20gb dar cred ca o sa dureze o saptamana.

 1. 1tb mai ofera si Cloud Mail.ru, iar Tencent (tot chinazarie) ofera 10 tb. Desi nu prea ai ce face cu atata spatiu, ofertele de genul is chiar atragatoare.

  Reply
 2. Fie ca e Yunio(China),fie ca e Yandex(Rusia) fie ca e Google(America)….cat timp nu pui ceva prea personal….consider ca e ok.Adica eu privesc asta precum “cutiile de valori”,daca nu pui ceva prea important e ok,daca pui si ti se fura….aia e.
  Bine ca mai multa incredere imi inspira Americanii….insa nu stiu de ce…adica…fe ca e FBI fie ca e KGB…atata timp cat iau ceva de la tine fara sa te intrebe…si mai rau sa iti violeze intimitatea e grav indiferent de cine sau cum e furat!

  Reply
  • Eu sper că nu există cineva care încarcă în cloud fișiere care conțin date confidențiale sau alte informații cu caracter personal. Am zis-o și acum ceva vreme, în cloud poți urca fără probleme colecția personală de wallpapere, colecția de videoclipuri, muzică, și multe alte fișiere și documente care nu au o valoare mare. Sunt o mulțime de lucruri pe care le poți urca în cloud fără să-ți pese prea mult de intimitate și confidențialitate.

  • Si eu sper ca nu exista asemenea oameni,dar imi fac backup la toate fotografiile spre exemplu in GoogleDrive/Dropbox/Skydrive,dar de la aceste servicii nu ma astept sa imi apara poza pe cine stie ce site de socializare si la nume sa scrie mare KunJinHung :))

  • Eu nu-mi urc fotografiile în cloud. Nu cele în care apar persoane. Poate am s-o fac, dar cu fotografii în care am capturat diverse cadre din natură sau obiective turistice.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.