Share pe retelele sociale de pe contul de Google +

Share-uirea statusurilor si postarilor de pe Google + catre alte retele de socializare, a devenit posibila. Daca punem un statul pe reteaua G+, sau postam un link, o imagine, etc.. le putem share-ui direct din contul nostru catre celelalte retele de socializare pe care suntem inregistrati. De exemplu, daca postez pe Google+ un articol de pe blog, pot posta link-ul si pe Facebook si pe Twitter, fara a accesa macar acele retele.

Utilizarea Google + pentru a share-ui si pe celelalate retele sociale, este foarte accesibila, comoda si rapida metoda de impartasii o postare cu toti prietenii. Acest lucru este posibil datoria unei minunate extensii pentru Google Chrome care se numeste Extended Share for Google+.

Dupa ce o instalam in browser, facand click pe link-ul de mai sus, aceasta ne va directiona catre o pagina care ne ofera posibilitatea selectarii tuturor retelelor sociale pe care avem cont. In cazul meu, am ales doar Facebook si Twitter.

Pentru a vedea daca functioneaza, ne conectam la contul de Google+ si fie share-uim o postare pe care o gasim, fie scriem un status, sau postam un link (fiecare dupa cum doreste). Dupa cum stiti, sub orice postare de pe G+, exista doua butone. Unul pentru +1 si celalalt pentru distribuire. Lipit de butonul de distribuire, apare un alt buton mai mic, cu o sageata in jos. Apasam pe acea sageata si va aparea butoanele de share pentru retelele sociale selectate de noi mai inainte. [adsense float=”center”]

share de pe g+ pe alte retele sociale

Apasand pe acele butoane, ceea ce noi vom dori sa distribuim, va aparea si pe Facebook, Twitter etc.. . Personal, mi se pare o idee excenta aceasta modalitate de distribuire, datorita tipului pe care nu il voi mai pierde si il voi folosi in favoarea mea.

ExtendedShareFromGooglePlus-shares

Ultuma actualizare 6 September 2013 by Alexandru Ionut

2 thoughts on “Share pe retelele sociale de pe contul de Google +”

    • Extensia e facuta de Mohamed Mansour care e Software Engineer at Microsoft.. nu prea are treaba cu Google. Oricine poate face extensii. Daca iti iese una, si cei de la Chrome ti-o accepta, atunci o sa apara si a ta in depozit.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.