Cum eliminam reclamele si anunturile de pe site-uri

16 June 2012

In mod normal, nu as vrea sa scap de reclamele de pe site-uri, dar pentru ca pe unele site-uri sunt extrem de multe reclame, ajung foarte greu la continutul dorit. Tu toate astea, cea mai simpla metoda sa scapam de reclamele de pe site-uri consta in instalarea unei extensii in browser.

Exista extensii care blocheaza reclamele de pe net care pot fi instalate atat in Google Chrome,cat si in Mozilla Firefox si alte browsere folosite de catre utilizatori.

Ideea e ca recomand aceaste extensii cu o oarecare retinere si am sa va spun de ce. Marele dezavantaj consta in diminuarea sanselor bloggerilor de a face cativa dolari, lunar, din anunturi, chiar daca acestia nu si-au incarcat blogurile cu blocuri de reclame intr-un mod agresiv  care ar incurca vizitatorul la citit.

Cu toate astea, extensiile anti reclame pot fi dezinstalate pentru anumite site-uri. Sau altfel, putem crea o lista in extensie doar cu site-urile carora vrem sa le blocam reclamele.

Din pacate, exista foarte multe site-uri care pur si simplu isi bat joc de vizitatori si afiseaza reclame intr-un mod foarte agresiv, de cele mai multe ori, facand imposibil accesul la informatia cautata.

Extensia ofera si aceasta optiune de creare a unei liste cu domenii, doar ca nu toti stiu de asta si nu toti au rabdarea de a introduce in lista acele site-uri. Daca tot vor instala extensia, o vor lasa sa blocheze tot ce-i sta in cale.

Pentru Google Chrome, putem instala uBlock Origin care este cea mai buna extensie anti-reclame, dupa parearea mea. Pentru Firefox avem Adblock.

8 Comments

 • Palmyer Tony 28 January 2017 at 9:30 am

  folositi ADGUARD CHROME ! este f .eficient.scoate reclamele de pe you tube,facebook etc..

 • anca 9 February 2016 at 7:56 pm

  Cum să scap de toate mizeriile care apar când caut o infornaţie, de exemplu ? Eu dau clic sa caut un cuvant in dictionar sau sa fac orice altceva şi apar jocuri Metin sau alte tampenii care ma scot din minti si imi ingreunează munca.

  • Alexandru Ionut 9 February 2016 at 8:24 pm

   Ce browser folosesti? Trebuie sa instalezi extensia AdBlock sau uBlock Origin pentru Google Chrome.

  • Mihaela 6 April 2016 at 5:42 am

   Multumesc de ajutor :) , cu uBlock Origin am scapat de neplaceri.

 • OVIDIUX 2 January 2016 at 8:11 am

  cum sa elimin spy hunter din calculator cand il pornesc ca l-am scos din bara de lucru sau din control panel nu figureaza dar apare cand pornesc calculatoru si mi-ar place sa nu mai apara deloc ad block sau ADBLIK PLUS IN MODZILA SI INTERNET AJUTA TIMA

  • Alexandru Ionut 2 January 2016 at 6:58 pm

   nu inteleg ce vrei sa zici

 • IULIANA CIUBUC 27 March 2014 at 11:21 am

  eu nu am Chrome si primesc f multe mesje publicitare de ma innebunsc si nu me pot dezabona, desi scrie ca pot face asta.
  Imi apare pagina alba si nu pot sa elimin adresa mea din lista lor, care , nici nu stiu cum a ajuns la ei.
  Va rog, ajutati-ma, sciindu-mi ca la cei mai putin familiarizati cu net-ul, ce sa fac?
  Va multumesc mult.
  Iuliana Ciubuc

  • Alexandru Ionut 27 March 2014 at 11:43 pm

   cred că te referi la spam-ul de pe mail. E foarte greu să scapi de acele mail-uri. Eu primesc cu zecile pe zi. Am să caut rezolvare și o să scriu un articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.