Cum rulam extensiile din Chrome si in Incognito Mode

Daca folosim Incognito Mode atunci cand navigam pe internet cu Google Chrome, browser-ul nu va mai inregistra ceea ce noi cautam pe net, nu vor mai fi salvate cookie-uri, si nimic in legatura cu istoricul sesiunii de navigare. Ceea ce se va pastra totusi vor fi fisierele descarcate si paginile salvate in bookmark.

Din nefericire, modul incognito nu ne va feri si de providerul de internet. Acesta poate afla absolut tot ce am accesat indiferent daca noi am folosit incognito. Pentru a accesa incognito mode in Chrome, procedam astfel:

1. click pe butonul de meniu din partea dreapta sus, iar apoi dam click pe optiunea New Incognito Window

2. sau ca metoda alternativa, apasam tastele CTRL + SHIFT +N

In mod normal, nu este recomandata utilizarea extensiilor in acest mod. Poate influenta negativ scopul acestei optiuni a browser-ului. Unele extensii pot inregista activitatea din browser. Cu toate astea, daca dorim sa rulam anumite extensii si in modul Incognito, procedam astfel:

1. accesam meniul Chrome
2. selectam optiunea Tools
3. selectam Extensions

In dreptul fiecarei extensii active din Browser apare optiunea “Allow in incognito”. Bifam aceasta optiune daca dorim ca extensia sa ruleze si in modul privat al browser-ului.

incognito mode tips

In cazul in care avem mai multe extensii instalate, dar acestea nu sunt active, nu vom putea avea acces la optiunea care permite rularea acestora in modul privat.

 

Last Updated on 20 July 2014 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.