Cum resetam recomandarile Netflix

22 October 2016

Ma tot laudam acum ceva vreme cum ca mi-am facut abonament Netflix, cum sa descoperim ultimele filme incarcate si alte aberatii de genul. De-a lungul timpului, m-am tot uitat la o multime de filme. Aproape de fiecare data cautam filme in SUA cu ajutorul extensiei Hola, pentru ca in SUA sunt incarcate cele mai noi si cele mai interesante, dar si pentru ca au subtitrare in engleza.

Ca o paranteza, daca aveti smart-tv si programul Netflix instalat, bineinteles, si un cont pe acest serviciu de streaming, e o minunatie sa te uiti la filme, dar la revedere cu VPN si filmele din SUA daca nu va aflati acolo. Dar asta-i mai putin important pentru ceea ce vreau eu sa spun in continuare.

Imediat dupa ce iti faci cont, Netflix te intreaba despre genurile si filmele preferate. In functie de asta, dar si in functie de filmele pe care le vei urmari de-a lungul timpului, iti va genera recomandari bazate pe preferinta ta. Ceea ce va deveni plictisitor la un moment dat. M-am tot saturat sa-mi recomande aceleasi fime de fiecare data cand vreau sa vizionez ceva.

Cum putem reseta recomandarile Netflix? Destul de simplu.

Ne logam in Netlix si accesam “Your Accont“.

your-account-netflix

In pagina My Account dam click pe optiunea Viewing Activity din categoria My Profile.

viewing-activity-netlix

Din pagina Viewing Activity stergem toate filmele din categoria Watching si din Rating. Practic, vom sterge istoricul filmelor vizionate.

my-activity-netlix

Dupa ce am eliminat tot istoricul fimelor vizionate, recomandarile Netflix ar trebui sa fie altele fata de toate filmele care apareau de fiecare data.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.