Unde găsim toate paginile Facebook cărora le-am dat like

Paginile cărora le-am dat like din plăcere, dar și paginile care au cumpărat like-urile noastre de la diverse persoane de pe internet. Am rămas impresionat într-un mod neplăcut să descopăr cum că aș fi dat like de zeci de pagini Facebook, pagini de care nici n-am auzit în viața mea și fără a avea o interacțiune cu acestea.

Folosesc Facebook destul de des, dar niciodată nu m-a interesat să sap prin toate setările. L-am personalizat la viteză așa cum am dorit, iar apoi mi-am văzut de teaba mea. Asta până aseară când mi-am adus aminte de un clip youtube postat în urmă cu câteva luni și pe care doream să-l revăd. Fără să-mi reamintesc numele acestuia, am început să-l caut pe profilul meu de facebook, în Activity Log. Așa că, din întâmplare, am descoperit o mulțime de lucruri interesante. Voi scrie separat despre fiecare, iar în continuare am să vă prezint modalitatea de a afla căror pagini Facebook le-ați dat like voit sau care v-au cumpărat like-urile.

Căror pagini Facebook le-am dat like?

1. Accesați Facebook – profil

2. În partea dreaptă jos pe imaginea de copertă (cover photo) găsim butonul Activity Log pe care dăm click.

facebook profil 1

3. Din fereastra următoare, dăm click pe opțiunea Likes din coloana din stânga. Vor fi afișate imediat sub opțiunea Like alte două opțiuni. Dăm click pe Pages and Interests.

pagini facebook like 2

Toate paginile cărora le-am dat like vor fi listat cronologic.

4. Pentru a da unlike paginilor nedorite, fie le accesați și dați unlike, fie dați clik pe iconița sub formă de creion din dreptul fiecărei pagini listate aici, iar apoi selectați opțiunea Unlike.

unlike pagini facebook 3

După cum observați, la mine nu sunt listate multe pagini pentru că aseară când am descoperit minunea, am eliminat tot ce nu m-a interesat sau care a cumpărat like-urile. Ceea ce e și mai interesant, pe luna Martie anul acesta aveam cele mai multe pagini cărora ”le-am dat like” fără să știu.

Ultuma actualizare 11 February 2015 by Alexandru Ionut

4 thoughts on “Unde găsim toate paginile Facebook cărora le-am dat like”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.