Aplicatie oficiala de resetat si eliminat aplicatii suspicioase din Chrome

Dezvoltatorii browser-ului Google Chrome au creat o aplicatie care sa vina in ajutorul utilizatorilor care le folosesc navigatorul. Acestia au realizat un program numit Software Removal Tool care va repara problemele cauzate de instalarea diferitelor plugin-uri si extensii in Google Chrome.

Instaland diverse extensii create de diferiti dezvoltatori, riscam sa aveam de-a face cu crapware (aplicatii care fac cu totul altceva decat dau de inteles) si spyware. Tocmai aici ne vine in ajutor acest tool realizat de Google. Ne scapa de aceste software-uri, dar si de mizeriile de toolbar-ului care se instaleaza in browser, un exemplu fiind Ask Toolbar.

software removal tool

Dupa ce am descarcat Software Removal Tool pentru Chrome si l-am rulat, acesta afiseaza imediat daca acesta a gasit sau nu un badware (software care a fost instalat in calculator sau browser fara voia utilizatorului).

Cititi: Cum eliminam reclamele de pe site-uri

A doua optiune oferita de acest tool consta in resetarea setarilor browser-ului. Putem opta pentru acest lucru, sau putem anula resetarea in cazul in care suntem siguri ca browser-ul nu are probleme din cauza setarilor.

reset browser settings

Software Removal Tool poate fi solutia in cazul in care Chrome nu functioneaza corespunzator.

Cititi: Cum eliminam reclamele de pe Youtube

Ultuma actualizare 11 October 2014 by Alexandru Ionut

4 thoughts on “Aplicatie oficiala de resetat si eliminat aplicatii suspicioase din Chrome”

  1. “For Windows”

    Perfect. E ca si cum Google si-ar bate joc de cei cu Windows, crezand ca numai utilizatorii de Windows sunt atat de prosti incat sa instaleze tot felul de dubiosenii in browser.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.