Cum integram Facebook in Firefox Mozilla

Daca tot e la moda sa ai cont pe  Facebook, Google +, Twitter dar si multe alte retele sociale, se incearca integrarea acestora in mai multe aplicatii pentru calculator.

In acest articol o sa vorbesc despre integrarea Facebook in browserul de internet Mozilla Firefox. Ultima versiune a acestuia aduce suport nativ pentru integrarea retelei de socializare numarul 1, Facebook. Cu toate acestea, setarea este ascunsa in about:config. Cum activam optiunea.

Cum activam integrarea Facebook in Firefox

Deschidem browserul de internet Firefox, ultima versiune a acestuia ar trebui sa fie 17, si in bara de adrese tastam “about:config” iar apoi apasam Enter.

Vom fi intampinati de un mesaj de avertizare pe care il vom evita apasand pe butonul “I’ll be careful, I promise!” :).[adsense float=”center”]

In caseta de cautare tastam “social” iar in continuare, in rezultate, ar trebui sa gasim “social.enebled” care in mod initial are setata valoarea “false”. Penru a-l activa, dam dublu click pe acesta.

blank

Dupa ce am activat optiunea, in secunda urmatoare, in partea dreapta a browser-ului ar trebui sa apara o bara Facebook care va contine un buton Log In. Apasand butonul, vom fi redirectionati care site-ul Facebook pentru a introduce datele contului.

blank

Dupa ce am finalizat procesul de logare, ar trebui sa avem permisiunea pentru a vedea actualizarile si notificarile, dar si persoanele care sunt online, direct din browser fara a mai vizita site-ul retelei de socializare.

 

Ultuma actualizare 9 June 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.