Ce se intampla cu aplicatia Facebook de pe telefon?

De cateva saptamani bune aplicatia Facebook de pe telefon a luat-o putin razna, in sensul ca afiseaza ca am notificari chiar si dupa ce le-am marcat ca fiind vazute sau vizualizandu-le pe fiecare in parte.

De exemplu, daca acum vad ca iconita afiseaza 5 notificari, lansez aplicatia, vizualizez notificarile, inchid, acestea apar ca fiind citite, dar apoi dupa ce inchid aplicatia, iconita afiseaza ca am vreo 20-30 necitite. Daca intru sa vad care e treaba, dispar, sau uneori reapar cele 5 pe care tocmai le-am vazut cu cateva momente inainte.

Nu stiu de ce imi face asa, dar uneori este destul de enervanta chestia. Am toate actualizarile la zi. N-am reinstalat aplicatia, dar imi e greu sa cred ca rezolv problema astfel. Am sters chiar si cookie-urile.

Nu prea am alternative, ca as renunta la facebook. Mai ales ca in ultima vreme nici trafic nu mai trimite catre blog. Singura chestie buna ce a mai ramas e traficul din grupuri.

Patiti si voi faza cu notificarile?

Ultuma actualizare 24 January 2019 by Alexandru Ionut

4 thoughts on “Ce se intampla cu aplicatia Facebook de pe telefon?”

  1. Este problema de la serviciul “push” notificari. Daca esti conectat de pe pc si telefon, vei vedea ca notificarile intai ajung pe pc si un delay mai mare pe serviciul de telefonie.

    Reply
    • Cand sunt la munca, am laptopul oprit. Deci n-ar fi de la asta, din cate imi dau eu seama. Nu folosesc fb simultan si pe pc si pe tel.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.