Inca 50 Gb spatiu de stocare cloud de la box.com

Cloud, stocarea in nori, tinde sa devina principala destinatie a fisierelor fiecarui utilizator. In ultimul timp au aparut o multine de servicii de stocare cloud, care mai de care oferind un spatiu mult mai atractiv, cu o capacitate care, cu pasi marunti dar rapizi, incearca sa ne convinga sa nu mai punem mare pret pe stocarea clasica pe hard disc-ul din laptop sau calculator.

La acest capitol, box.com vrea sa devina numarul 1, si se pare  ca le iese. La lansare, acestia ofereau 50 Gb spatiu gratuit, iar dupa o perioada oferta scazand la 25 Gb. Nu foarte multi care ofera servicii cloud isi permit sa livreze gratuit un asemenea spatiu. Singurul dezavantaj pe care il vad eu la cei de la Box.com, fiind lipsa unui client pe care il putem instala in calculator, si cu ajutorul caruia pueam interactiona cu contul nostru. In orice caz, acest lucru nu este foarte important, si nu-i va trage pe cei de la box.com, in jos. In unul din articolele trecute ati aflat cum putem crea o legatura intre contul box si calculator, mai exact un folder partajat. Din pacate, metoda este folositoare doar celor care folosesc sistemul de operare Ubuntu.[adsense float=”center”]

Punctul culminant acum apare. Se pare ca cei de la box.com au mana larga, si au activat iar oferta cu 50 Gb spatiu gratuit. Asa ca am zis sa incerc ceva. Am utilizat calculatorul de la serviciu, un alt nume, un alt mail, o alta parola, si… bammm.. inca 50 Gb free pe langa cei 25 pe care i-am prins prima data. Deci, total 75 Gb pe care-i pot folosi cum stiu eu mai bine, si asta doar pe box.com. Eu zic ca merita sa incercati.

Atentie insa! Trebuie sa accesati un link special pus la dispozitie celor care folosesc marca DELL. Dar dupa cum nu exista un filtru care sa observe daca folositi DELL sau nu, inregistrarea se face fare nici o problema. Link-ul il gasiti in articol scris pe programepc.ro, 50 Gb spaţiu de stocare pe Box.Com (promoţie)

Ultuma actualizare 9 June 2013 by Alexandru Ionut

8 thoughts on “Inca 50 Gb spatiu de stocare cloud de la box.com”

 1. Multi vad ca ofera din ce în ce mai mult spatiu de stocare online .
  Am scris si eu despre MEGA care ofera la fel 50 GB spatiu gratuit .
  Daca o tin tot asa nu vom mai avea nevoie de hdd :))

  Reply
 2. Mersi de link, eşti mare. Si eu mai am alt cont cu 50 GB de la o promotie anterioara, i-am obtinut ca m-am logat cu un telefon LG. Sunt cam generosi cei de la Box.com, as vrea o promotie din asta si pe Google Drive,

  Reply
  • Intr-adevar, sunt buni astia. In mod normal, cei din blogosfera ar trebui sa link-uiasca mai mult, dar la noi romanii intervine altceva. Sti tu mai bine. Pe extern e altfel, nu tin cont ca pun dofollow si alte minuni. Eu am inceput sa pun link-uri catre prieteni, catre bloguri din aceeasi nisa. Normal ca pun si nofollow pe ce e din afara nisei, sau uneori catre bloguri slabe care ne pot trage in jos.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.