Încă 50 GB gratuiți de la Box.com pentru cei cu iPhone și iPad

Box.com vor să devină serviciul de stocare cloud numărul 1, și sper să și reușească, asta pentru că prefer acest serviciu în defavoarea multor alte conturi. Aceștia vin cu încă o ofertă pentru cei care au iPhone-uri și iPad-uri. Mai exact, oferă 50GB gratuiți dacă vă instalați pe smartphone-uri sau tablete, aplicația Box.com.

Cei care deja au instalată aplicația Box.com pe iPhone sau iPad, trebuie doar să se delogheze și să se logheze pentru a beneficia de ofertă. Promoția este valabilă în perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2014. Atenție, veți primi un mail pentru confirmarea contului sau upgradarea celui existent.

De reținut, dacă aveți 10Gb, 25Gb sau orice altă valoare sub 50, veți primi upgrade până la maxim 50Gb oferiți gratuit de Box.com. Era foarte interesant dacă s-ar fi cumulat 50Gb + 50Gb, în cazul meu. Am un cont de 25 și unul de 50.

Oferta este valabilă doar pentru cei cu iPhone și iPad, și care rulează iOS6 sau iOS7. Cei cu versiuni iOS mai vechi nu vor beneficia de promoție.

Mai multe detalii aveți aici.

Ultuma actualizare 16 January 2022 by Alexandru Ionut

8 thoughts on “Încă 50 GB gratuiți de la Box.com pentru cei cu iPhone și iPad”

    • A fost și vremea Android-ului :D. O să mai vină oferte, sunt sigur. Am auzit că și Copy.com e bun, dar nu l-am încercat. Nu mai am timp și pentru el. Eu prefer box.com și ocazional skydrive. Cu toate că am 100 Gb pe Shared și 50 pe mega. :D

    • Copy se misca destul de lentisor, cel putin asa mi se pare mie.
      Mai bun ca Mega, unde ai viteza si spatiu eu n-am gasit.

    • Nu mai știu parola la Mega și aveam 50GB și acolo. Problema e că eu n-am bandă bună de net. Ca upload stau rău de tot.. 250Kb maxim.. :) cu cine să te cerți? :D

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.