Google Chrome v69 imi recomanda sa sterg Kaspersky din calculator

21 September 2018

Am actualizat browserul Google Chrome la ultima versiune v.69 si am descoperit ca-mi recomanda sa dezinstalez antivirusul Kaspersky din calculator. Tocmai mie, care sunt fan Kasperky si sunt multumit de performanta acestei aplicatii antivirus. 

Crezand ca-i doar o problema locala, adica doar la mine in calculator, am cautat pe net informatii. Insa, se pare ca-i o bataie mai veche intre Google Chrome si Kaspersky chiar de prin 2017, ceva legat de certificate si alte minuni. Insa, mai nou, browserul recomanda dezinstalarea antivirusului din calculator, considerandu-l o “aplicatie incompatibila”.

Google Chrome recomanda dezinstalarea antivirusului Kaspersky inca de la versiunea v68, dar eu am aflat tocmai acum, uitandu-ma de curios prin setarile browser-ului.

De-a lungul timpului, Chrome s-a dezvoltat foarte puternic si ne pune la dispozitie tot mai multe instrumente gratuite si utile, insa se pare ca o mai da si-n gropi cu “recomandarile” astea aiurea.

Pentru a verifica si voi daca aveti asa zise aplicatii incompatibile prin calculator, accesati setarile browserului – Advanced – iar jos la categoria Reset and clean up gasiti optiunea Update or remove incompatible applications.

Se pare ca Google Chrome are ceva si cu alte aplicatii antivirus si anti-malware, lansand alarme false si despre Malwarebytes, Norton etc.

As fi recunoscator daca puteti verifica si voi ce aplicatii va recomanda Google Chrome sa dezinstalati. Doar de curiozitate :D

3 Comments

 • Marius Cucu 20 October 2018 at 7:47 pm

  Pai are antivirus incorporat Chrome… de ceva timp :)

 • emil 21 September 2018 at 10:31 am

  advaced system care,recomandare sa il dezinstalez

  • Alexandru Ionut 21 September 2018 at 10:36 am

   nu-i convin aplicatiile care umbla la cookies :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.