Google Chrome pe 64 biti (beta) este rapid – il incercati?

Google Chrome pe 64 biti poate fi instalat si testat de catre toata lumea fara nici o retinere. Acesta se afla inca in stadiul beta,  dar cu toate astea, eu simt diferenta de viteza. Am aflat de versiunea pe x64 citind un articol despre diferentele dintre aplicatiile pe 64 biti si cele pe 32 biti. Asa ca am decis sa instalez Chrome pe x64. 

De retinut, versiunea Google Chrome pe 64 biti poate fi instalat doar de catre cei care ruleaza sisteme de operare x64. Eu l-am instalat fara probleme pe Windows 8.1 x64.

chrome 64 biti
Chrome pe 64 biti.

Diferente de interfata nu sunt intre cele doua versiuni ale browser-ului, ci doar diferente “sub capota, la motor”. Mie imi pare ca ruleaza si incarca paginile mult mai rapid, in ciuda faptului ca am sugrumat netul atunci cand am avut proasta inspiratie sa achizitionez si sa instalez BitDefender Internet Security. Degeaba am cel mai mare abonament de la Belgacom.

Daca doriti sa testati Chrome pe 64, il puteti descarca de aici. Sunt curios daca simtiti diferente. Atentie, se va instala peste versiunea existenta, dar nu va afecta negativ cu nimic.

 

Ultuma actualizare 7 August 2014 by Alexandru Ionut

16 thoughts on “Google Chrome pe 64 biti (beta) este rapid – il incercati?”

 1. O sa-l incerc si eu.
  Referitor la Bitdefender IS, eu il am instalat pe laptopul de pe care tastez acum (X64) si nu am probleme. Am patit insa ceea ce povestesti tu pe un desktop pe x86 si am renuntat la produs in favoarea Bitdefender AV Plus, pe care ti l-am si recomandat, de altfel, in articolul la care faci trimitere. Parerea mea e ca aceasta incetinire a netulul e cauzata de firewall, acesta fiind singurul modul suplimentar al IS fata de AV Plus. Cu toate acestea, dezactivarea firewall-ului nu a condus, in cazul meu, la o imbunatatire a timpului de acces.
  Iti sugerez sa faci un upgrade la versiunea 2015, proaspat lansata. Din cate descriu cei de la 7tutoriale, modulul in discutie e silentios iar produsul, in ansamblul sau, pare mai “light” decat precedentele : http://www.7tutoriale.ro/securitate-pentru-toti-recenzie-bitdefender-total-security-2015
  Acum mai e o chestie : la ce net ai tu de la Belgacomul ala,fie el si un pachet mai de doamne-ajuta, nici nu e prea greu sa-l “sugrumi” . :D

  Reply
  • Voi incerca instalarea versiunii 2015. Sper sa fie alta diferenta. Stiu ca ai spus de AV Plus, dar era deja prea tarziu, iar eu cumparasem deja licenta pentru Internet Security. Eu am dezactivat de ceva timp firewall-ul din Bit, se simte o mica diferenta, dar nu ca inainte de antivirus. Am cel mai mare pachet de net, altul “larg” nu poti achizitiona de la Belgacom.

  • Chiar sunt curios daca sesizezi vreo imbunatatire facand upgrade la versiunea de Bit.
   Stiu ca ti-ai luat pachetul cel mai bun de la Belgacom, ala la 300 de euro cu 4 biti/minut, insa trebuie sa stii ca noi, amaratii din Romanica, chiar daca intelegem mai greu cum e cu vitezele astea “occidentale”, suntem alaturi de tine cu toti cei cativa zeci de Gb/s de care profitam in tacere. :D

  • Glumesti, nu? :)) Acum o ora a venit plicul sa platesc. Fix 46.20€ pe un net ca-n 2004 :)). Daca aveam si eu Gb, profitam si eu in tacere.

   Am incercat aseara sa fac upgrade, dar trbuie sa-l platesc inca odata, ceea ce nu se va intampla. Am sa incerc o dezinstalare, iar apoi sa instalez 2015 cu speranta ca va merge licenta.

  • Eh, normal ca glumesc, am exagerat si eu putin stiind ca, dupa cum povesteai, ai un melc pe post de invartitor la manivela netului oferit de Belgacom. Chiar, mai exact, ce viteze ai in scorul ala de 47 EUR ? Ca ai bazait tu ceva dar am uitat. :D
   Foarte curios ce spui legat de upgrade. Eu, la AV Plus, am descarcat si rulat kitul pentru noua versiune care a recunoscut-o pe cea veche, a dezinstalat-o si a instalat fara mofturi varianta 2015 . Trebuie sa fi fost o greseala, nu cred ca trebuie sa platesti ceva. Doar daca n-ai cumparat licenta de la Belgacom, aia or fi avand regim special. :P

  • Am reusit sa fac upgrade. Incercasem prima data fara sa gandesc. :) Ms de indrumare catre luminita de la capatul tunelului.

 2. L-am încercat încă de când era în dev channel și se simțea o diferență. Mai ales la timpul de pornire. Am multe extensii, dar totuși pornea instant.

  Reply
  • Eu nu prea mai folosesc extensii. Am vreo 3, dar dezactivate. Sunt curios cum se va prezenta versiunea finala pe x64.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.