Cum gestionam extensiile si taburile din Chrome cu Extension Manager

Browserele moderne au un numar mare de caracteristici care ofera o experienta excelenta de navigare pe internet. Una dintre aceste caracteristici este suportul pentru add-onuri si extensii. In mod normal, puteti instala cat de multe extensi vreti si le puteti rula pe toate in acelasi timp. Dar, uneori, una sau mai multe extensii instalate pot reduce din performanta browser-ului sau vor influenta negativ performantele altor extensii sau caracteristici ale acestuia.

In momenta ca acesta, cand totul se invarte in jurul vitezei, ai nevoie de acces rapid la orice lucru. Vrei ca totul sa fie usor si rapid de accesat, chiar si extensiile browser-ului. Pentru utilizatorii de Google Chrome, solutia este oferita de un instrument numit Google Chrome Extension Manager.

Google Chrome Extension Manager este extensie gratuita pentru Chrome. Asa cum si numele sugereaza, acest instrument ajuta la gestionarea extensiilor pe care le ai in Google Chrome. Dupa ce instalezi acest instrument, vei vedea o noua pictograma in bara de adrese a browser-ului.

Poti face click pe aceasta iar apoi pe link-ul “Extensions and App” pentru a expanda lista care contine toate extensiile instalate. In dreptul fiecarei extensii si aplicatii din acea lista, vei gasi cuvinte – link-uri care vor permite dezactivarea sau dezinstalarea extensiilor nedorite.

blank

[adsense float=”center”]Ca o caracteristica bonus, primesti si un tab manager, care se dovedeste foarte practic atunci cand taburile deschise devin mult prea numeroase si nu mai sti pe care sa il accesezi. Taburile deschise vor fi afisate sub forma unui meniu drop down. De asemenea, ai posibilitatea comutarii in acel tab, sau pur si simplu inchiderea acestuia.

blank

Un alt lucru interesant este acela ca extensiile si taburile pot fi expandate in mod simultan.

blank

 

Download Google Chrome Extension Manager

Last Updated on 6 July 2013 by Alexandru Ionut

1 thought on “Cum gestionam extensiile si taburile din Chrome cu Extension Manager”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.