Cum salvam din Google Chrome direct în Dropbox

În acest articol o să vă prezint o extensie destul de interesantă cu ajutorul căruia puteți salva tot ce vreți din Google Chrome, direct în contul DropBox, acesta fiind unul dintre cele mai populare servicii de stocare cloud.

Daca sunteți utilizatori Google Chrome și căutați o metodă ușoara pentru salva fișiere în contul Dropbox, atunci trebuie să testați extensia Download to Dropbox. La fel cum există opțiunea Save to Disc, extensia va aduce opțiunea Upload to Dropbox, în meniul contextual G.Chrome.

Instalarea este foarte simplă. Mergem la Chrome Web Store și instalăm extensia. După instalare, o nouă iconiță va aparea pe bara de instrumente. înainte de toate, trebuie să ne asigurăm că avem autorizația necesară pentru a permite aplicației sa acceseze contul DB, prin simpla apăsare pe acesta. [adsense float=”center”]

Putem, de asemenea, să selectăm folderul dorit din DB pentru a încărca fișierele dorite. Opțiunea Group By Site permite organizarea fișierelor clasificându-le în funcție de site-ul de unde au fost salvate. Pe de altă parte, Group by Date, salvează fișierele în funcție de perioada când au fost încărcate.

Pentru a utiliza practic această exensie, trebuie să dăm click dreapta pe orice imagine sau URL pe care îl vrem salvat în Dropbox, si alegem Upload to Dropbox. Acesta va fi automat salvat în contul nostru.

Dacă merită sau nu instalată, voi decideți. Click pentru a instala extensia Download to Dropbox.

Ultuma actualizare 16 January 2022 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.