Cum editam un fisier PDF folosind instrumentul online PDFescape

Dacă avem fișiere PDF pe care vrem să le edităm, dar nu avem un asemenea program care să permită modificarea acestui format, atunci am să prezint un instrument online care ne va permite editarea fișierelor PDF.

Vă informez încă de la început, pentru a nu pierde timp prețios,  utiliza acest serviciu online de editare a fișierelor PDFnu necesită un cont obligatoriu. Există posibilitatea creării unui cont premium, dar care ne va costa 20 euro pe an. Acesta va adăuga mult mai multe funcții și facilități, dar se poate și fără el.

Acest instrument online se numește PDFescape, și permite editarea filierelor PDF. Fără a avea un cont premium, vom folosi doar varianta gratuită. Această variantă gratuită are totuși unele limitări. Permite încărcarea fișierelor care au maxim 100 de pagini, și maxim 10 MB. Astea sunt limitele pe care eu le-am găsit. Vrem mai mult, atunci creăm cont premium cu 20 euro pe an.

PDFescape permite crearea de documente PDF, încărcarea acestora din calculator, de pe internet sau încărcarea unui recent editat.

Cum se editează un fișier PDF cu PDFescape

1. accesăm link-ul către site pe care l-am postat eu mai sus, iar apoi dăm click pe butonul ”Edit Your PDF Now”. Apoi vom vedea ecranul de mai jos:

editare pdf online

 

2. dăm click pe ”Upload PDF to PDFescape”, și încărcăm fișierul de pe hard disk. După ce fișierul a fost încărcat, vom aveam acces la opțiunile de editare, exact ca în imaginea de mai jos: [adsense float=”center”]

instrumente editare pdf

3. sub tabul ”Insert” avem la dispoziție instrumente precum Text, Whiteout, Image, Freehand, Link, Form Field, și More. Instrumentele sunt ușor de înțeles cu ce se ocupă. Whiteout poate șterge un cuvânt sau o linie.

Accesând și celelalte taburi, avem la dispoziție și alte instrumente care ne pot ajuta la editarea PDF-ului. După cum vedeți, PDFescape nu este foarte greu de folosit. Chiar dacă există unele limitări, folosirea acestuia fără a avea un cont obligatoriu, reprezintă un avantaj.

Ce alte instrumente online de editare a fișierelor PDF mai știți?

Ultuma actualizare 23 August 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.