Cum dezactivam adnotarile de pe Youtube

1 March 2015

Adnotarile sunt acele casete cu informatii care se suprapun pe imaginea clipului de pe Youtube. Unele au caracter informativ, altele pot fi reprezentate de link-uri catre alte clipuri video. Ma bucur enorm de mult pentru ca acestea pot fi dezactivate.

Despre dezactivarea reclemelor de pe youtube v-am povestit. Am scris de foarte mult timp si despre posibilitatea eliminarii reclamelor si anunturile de pe site-uri. Acum a venit timpul sa va prezint pe scurt pasii necesari dezactivarii adnotarilor de pe Youtube.

adnotari youtube

Adnotari Youtube

 

Pentru a dezactiva temporar adnotarile pentru anumite clipuri video, atunci accesam rotita din coltul dreapta jos a clipului, de acolo de unde reglam calitatea acestuia. Una din optiunile acelui meniu se numeste “Annotations” (adnotari). Apasati butonul “Off” din dreptul acesteia.

Pentru dezactivarea permanenta a adnotarilor, parcurgem urmatoarele etape:

1. accesam Youtube settings

2. accesam optiunea Playback din meniul din partea stanga.

3. din cadrul sectiunii Playback, debifam optiunea “Show annotations, channel promotions and interactive cards on videos” de sub categoria “Annotations and interactivity”.

dezactivare adnotari youtube

Dezactivarea adnotarilor de pe Youtube

 

4. apasam butonul save.

2 Comments

  • ioan 15 June 2015 at 10:32 am

    multumesc mult/erau asa de urate tot timpul on toate mizeriile din utube.Dar cum se face ca ei baga reclama si in piese care nu mai au drepturi de autor.Ca bob marley si altii.Nu este o politica cevba?Multumesc inca odata!

  • Bucur 11 April 2015 at 5:43 pm

    Am aplicat metoda prezentata in articol si pot sa confirm ca functioneaza. De aia apreciez acest blog si autorul lui…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.