Cum reducem spatiul dintre bookmark-uri in Chrome

In acest articol am sa prezint posibilitatea de a reduce spatiul intre bookmark-urile din Google Chrome. Daca aveti activata bara de bookmark-uri, sau accesati bookmarks din Chrome, o sa observati un spatiu destul de mare intre link-urile salvate.

Daca nu ma insel, incepand cu versiunea Google Chrome 26, dezvoltatorii browser-ului au adus unele modificari acestuia. Una din aceste modificari a fost introduce unui distante mai mari intre link-urile din bookmark. Mie nu mi se pare cea mai buna idee a lor, si va spun si de ce.

De-a lungul timpului am adunat sute de link-uri. Va dati seama ca am fost obligat sa le organizez pe diferite foldere in bara de bookmark-uri. Fiecare link la categoria sa: sport, blogging, muzica, seo…etc. Practic, cand dau click pe unul din aceste foldere, va fi afisata o lista cu toate link-urile care fac parte din acea categorie. Problema e ca exista prea mult spatiu intre link-uri, iar lista parea mai lunga decat trebuia sa fie.

Cum eliminam spatiul dintre bookmark-uri in Google Chrome

Indiferent daca aveti iconita Chrome pe desktop sau in taskbar, accesati Proprietati, apoi faceti click pe tabul Shortcut.

In treptul optiunii Target (care reprezinta calea catre locatia browser-ului pe hard disk), o sa aveti ceva de genul:

C:\Users\NUMELE UTILIZATORULUI\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe

La final, dupa \chrome.exe, puneti spatiu (space) si inserati:

 --force-fieldtrials="NewMenuStyle/Compact2/"

O sa rezulte:

C:\Users\NUME UTILIZATOR\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe --force-fieldtrials="NewMenuStyle/Compact2/"
spatiu intre bookmark-uri in chrome
Proprietati pe iconita Google Chrome. Tabul Shortcut – Taget.

ATENTIE: browser-ul trebuie sa fie inchis pentru a functiona acest tutorial. Daca incercati sa faceti acest lucru cu browser-ul deschis, nu va avea nici un efect. [adsense float=”center”]

spatiu
Cu spatiu
fara spatiu
Fara spatiu

Ultuma actualizare 19 July 2013 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.